Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
-
spawn21
veterán
Nem, mindegy milyen telefonom volt, soha sem érdekelt a kamerája. Van, lösz vele egy két képet és ennyi. Nem fogok nekiállni fotózgatni vele. A célnak teljesen megfelel.
De FÉNYKÉPEZNI ott a Tükrös gépem.
Szóval rengeteget fotózok, de nem telefonnal. Nem hencegni akarok, csak elmondtam amit gondolok.s24U+15p
-
donceleger8
őstag
Nemcsak óriás gépek vannak, amivel jó képeket lehet lőni.
Ha pl olyan helyre megyek, ahol tutira fogom használni a fényképezőt, akkor viszem magammal a gépet.
Nagyon jó az N8 kamerája, de azért a Panasonic 6 mpx-es TZ2-höz azért nem ér fel.
Optikai zoom nélkül még csak csak, de mivel nincs benne, így a továbbiakban elbukik. Na meg az 1 cm-es makrót sem tudja, amit viszont a Pana igen.
Az általad leírt hirtelen fényképezős dolgot pedig lehet csak optikai zommal tudod megcsinálni, mert lehet hogy az az érdekes kutya nem áll meg neked pózolni, mert pl fél tőled, így közelről nem tudod lekapni. Meg aztán más verdáját sem fogom 1 méterről fotózni, erre viszont a 10x-es optikai zoom tökéletes.
Nekem nem kéne optikai zoom-os telefon, mert szerintem csúnya megoldás ha kijön az optika. Az N8 megfelel, de ha nyaralni megyünk, vagy kirándulni az erdőbe például a teljesség igénye nélkül, akkor azért a Panát is viszem magammal.
Minden másra ott a Master Card..... akarom mondani az N8!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
tailor
őstag
Az N8-nak be****ás jó a szenzora és az optikája is (mobilos mértékkel, de talán még az ultrakompaktok között is). Tényleg egy WP7 és nagyobb kijelző kéne "csak" rá
donceleger8: nekem pl. a WP 7 sokkal sokkal szimpatikusabb rendszer, mint a symbian. Szebb, gördülékenyebb. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
torois83
csendes tag
De ki fog 100 fölött venni fényképezésre mobilt, ha 50ér tis kapok már használható jó okostelót, 20 rongyból meg olyan fényképezőt veszek ami kenterbeveri az n8 kameráját, nem kicsit, nagyon.
Bulifotókhoz, bugatti fényképezésére, tökéletes egy SE Live, van vaku, 5 megapikszel, ennyi.
Ha meg előre tudom hogy fotózni akarok pl eskövő ballagás akármi akkor fényképező.
Kiváncsi vagyok én is erre a kijővő optikára, reméljük nem vastaít sokat telefonon, reméljük ha bejön pár év múlva sok mobilon lesz már ilyen. -
FireKeeper
nagyúr
igen, jó, ha minden egybe van gyúrva, de csak ha nincsenek spéci igényeid. a céleszköz ugyanis mindig jobb, mint az univerzális (ez egyébként a hardvereknél ugyanígy megfigyelhető).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
torois83
csendes tag
Ennyiből a mostani telóm is jó aokra amiket te írtál, nexus s, nekem a kamera tökéletes arra, hogy hirtelen megörökitsek valamit. Játék kicsit több van rá mint symbianra, netezni is lehet vele, flash is megy, gps is van rá, 16 GB belső tárhely, van rá a woodoo control nevű zenealkalmazás ami iszonyatos szépen szól.
Előfizetés nálam meg már nem játszik, mivel én a telefont talán utolsóként használom telefonnak...(An)Dante
Már bocs, de egy 20e Ft-os fényképező kenterbeveri az n8at, hidd el próbáltam, ég és föld a kettő.
Nem profi gépről bezséltem 20 rongyért, hanem olyanra amivel sokkalta jobb képeket lehet készíteni mint n8al.[ Szerkesztve ]
-
torois83
csendes tag
Itt van az, hogy kinek mi a fonots, nekem az android alkalmazások, a nagy képernyő nezetéshez, gyárilag nagy háttértár. Kamera sokadlagos, 3 megapikszelel is ellenék én, nem lenne gond számomra. A samsung müanyaggal meg vagyok elégedve, nekem tetszetős nagyon igy a telefon, letisztult, elegáns.
-
szilagyiv
senior tag
-
-
donceleger8
őstag
Hát azért ezek a fotók érdekesek, mármint az összehasonlításnál. Ezek alapján az N8 majdnem hogy a legrosszabb, csak az amaze 4g-t veri meg.
Szerencsére nem ilyen rossz a helyzet.
Az aki ezt készítette, szándékosan rosszul fotózott az N8-al, főleg azokon a képeken látszik, ahol egyszerre jelen van az összes készülékkel készített fotó. Az N8-nál minden kép közelebb van, vagyis zoom-mal készültek a képek, míg a többinél nem.
Csúnya is lenne, ha ilyen fos képeket lehetne lőni egy 12 mpx-es carl zeiss optikával. Szóval ez az összeállítás használhatatlan. Google-ben találhatsz tényleges összehasonlítós teszteket, ahol még mindig a legnagyobb király az N8. És ezt nem én állítom, hanem a tesztelő.
Ez az ember meg tanuljon meg fotózni, vagy legalábbis ne akarja szándékosan csorbítani egyes telefonok valódi képességeit.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
válasz Remus389 #103 üzenetére
Én sem vagyok iphone rajongó, de tény, eléggé jó a kamera for ass-ben
De egy kicsit hazabeszélek, meg azért így is van, nálam az N8 a nyerő még mindig e téren.
De nem csak ez alapján választottam, a többi szolgáltatás meg meg sem található a konkurenciánál, így az N8 etalon számomra.
Nagyon sok telefonom volt már, szinte minden márkát kipróbáltam, de most megtaláltam "a telefont".
Az utódra ugyan kíváncsi vagyok, de lecserélni csak akkor fogom, ha már javíthatatlanul elromlik. De ez remélem nem fog egyhamar bekövetkezni!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OTP Bank topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Társasjáték topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...