Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Hát átportolnák őket 800x480-ra. Nokia E6 sem 640x360-as ha jól rémlik.
Amikor kijönne az új N8, addigra már át is tudnának tenni pár 640x360-as alkalmazást 800x480-ra. Gondolom megoldható lenne.
WP7-en nincs full HD. Gondolom ezért lehet majd rajta Symbian.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
donceleger8
őstag
Igen, jó az ami most, mert ha csak számszeri fejlődés van, de érdemi nincs, akkor nincs kedvem többet fizetni csak azért, mert már ezt is tudja. Ha te csak a számoknak élsz, az a te bajod, engem viszont a hasznossága is érdekel. Nagyobb felbontás, nagyobb proci, nagyobb teljesítmény; mindez kevesebb üzemidővel. Vagy megnövelt akku kapacitás, ami viszont nagyobb telefont eredményez és szerintem mindezt indokolatlanul, mert egyszerűen nincs rá szükség. Ennyi.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
MR007RM
addikt
Úgy hogy mindent arra tettek fel, és így minden mást hanyagoltak, illetve háttérbe szorítottak, ami szerintem hiba volt. Rossz üzletpolitika, még az elődöknél is rosszabb.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
szilagyiv
senior tag
Hopsz... az lemaradt:
Fényképezőgép: Nokia
Modell: N8-00
ISO: 174
Expozíció: 1/20 mp
Rekesz: 2.796875
Fókusztávolság: 5.9mm
Vakuval készült kép: Nem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák