- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
-
|AP|
veterán
Ez számomra egyelőre túl szép, hogy igaz legyen
Tegyük fel lenne egy egész sorozat, egy jó formatervvel, minőségi anyagokkal mondjuk a következő méretekben: 4"-FWVGA, 4,3"-qHD, 4,7"-HD, 5"-FullHD. A vásárló ezekből tud választani és még azt is megmondhatja, hogy például mennyi RAM-ot és belső memóriát kér a készülékbe. Mindezt ráadásul normális áron.
Ha ez megvalósulna mindenkinek X phone-ja lenneDe nekem mindenképpen. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, de egyelőre szkeptikus vagyok.
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #40 üzenetére
Nem, eus. De én azóta nem is néztem, nem érdekel. Biztosan lejönne rá már, de nem néztem azóta.
Egyetlen hibát (ami nem zavar) tudok mondani csak: néha a fejhallgató kihúzása után is kint marad az ikon, mûködnek a hangszórói, de az ikon ott marad. Illetve egy dolog, ami nem hiba csak zavar, hogy mindig bekapcsol az akusztikwarning, amit le kell állítanom, hogy ne döntse el helyettem, hogy mi a helyes hangerõ. -
kelly416
veterán
válasz
lowcallbus #32 üzenetére
Ezért mondom, hogy elkéstem a technológiától.
Tudom, hogy nem hiába vannak nagyfesz oszlopokon kerámia elemek, meg azt is, hogy nagy a statikus szilárdságuk, de (a kerámia kések nekem jó üzletnek tűnnek, semmi másnak, hiszen ha koppan törik szerintem) nem tudtam például a műgyantás úszómedencés témáról (így a kések is más megvilágításba kerülnek). Így már egy kicsit kevésbé hangzik extrémnek az elképzelés.
Amúgy egyet értek Veled. A RAZR i méretei a még elfogadható külső méretek (bár ez nagyon szubjektív), az akkuja jó irányba mutat, a kijelző felbontása jól hangzik, nem is panaszkodnak rá... hátha követik azt az utat amit ott megkezdtek.
-
törölt tag
ja, hogy a 3G-sről beszélsz. én a wifi-s változatra értettem, hogy 4.1.2 megy rajta (és hivatalosan ez is marad már).
lowcallbus: a kerámia valóban nagyon kemény anyag, viszont alapvetően rugalmatlan is. kerámia késeknél például úgy hallottamérdemes figyelni rá, hogy ne próbálj meg feszegetni vele (ahogy egy acél simán kibírná), mert elpattan. persze mellette meg olyan kemény, hogy nem nagyon csorbul ki soha.
-
Gabó75
senior tag
Remélem elfelejtik az amoledet és a pentile matrixot.
-
HUNPablo
tag
Gondolom Inteles procikkal jönnek
-
lowcallbus
csendes tag
Nem hiszem, hogy kerámia lesz, de nem bánnám... Mellesleg van a tányérgyártáson kívül még egy-két terület, ahol különleges kerámiákat alkalmaznak. Hallottál már a kerámiakésről? A szilárdsága az acél és a gyémánt között van félúton (állítólag). Fogászat területén is használják, megfelelő anyagokkal ötvözve.
Gyártanak műgyanta-kerámia ötvözetből törésálló, rugalmas úszómedencéket, használják a kerámiát az űrtechnológia területén is.Nekem mindegy, miből lesz a készülékház, az is mindegy, hajlékony-e a kijelző. A lényeg, hogy ne kelljen táskában hordani a 10 hüvelykes UHD kijelző miatt... Meg ne merüljön le 10 perc után.
-
kelly416
veterán
Tudom, hogy nem tartom a lépést a technikával minden téren, de a kerámia nem törékeny? Értem én, hogy baromira hőálló meg nagyon jó a szigetelő képessége (áramálló
), de nálam hamarabb előfordul (még ha nem is jellemző kopp-kopp-kopp), hogy kicsúszik a kezemből és koppan egyet valahol, mint az, hogy véletlenül az olvadt fémmel töltött zsebembe csúsztassam vagy ezzel akarjam megérinteni a magas feszültségű vezetéket. No de sebaj, majd ha kitörne egy vulkán, keresek egy csónakot és ezzel a kerámia telefonnal fogok evezni a lávafolyamon. Vagy ráállok, amikor nagymuternál a villanykapcsolót szerelem.
-
DVlad
őstag
válasz
FragMaster #24 üzenetére
Így van. A wifisen szalad az ics.
-
Probber
őstag
Azt tudod-e, hogy most egy 2011es Android referenciamodellt pofozol, ami az ICS-ig (talán JB is? - ezt nem tudom...) hivatalosan támogatott volt és bizony nem a Motorola, hanem maga a Google által! Ezt vedd figyelembe!
De természetesen az senkinek se jó, ha egy készülék a továbbiakban nem támogatott, ezt aláírom.
-
epokit
tag
Motorola el megy a p.........a!!!!!!!! Motorola Xoom 3G le van sz....va!!!!!!?????
-
bruti01
őstag
amint megjelenik megveszem!
-
Probber
őstag
Én egy "kicsit" tovább vinném a sztorit. Elképzelhető, hogy a Motorola és Google ezennel megkezdi a Nexus-ok gyártását? Azaz ez lesz az első fecske?
-
mani17
tag
Hàt nem lenne rossz hogy a motorola legyen a google prèmium màrkàja!
-
jjeahh
nagyúr
azt hiszem kivárom ennek a végét..
elhalasztom a nexus 4 vásárlást...
-
Matada2.3
veterán
Most jót nevettem... Magamra ismerek mikor még nézegettem az akkori új motokat. Csak màr a hírében is benne van az amiért nem fogok többet kötött venni. EGY KÉSZÜLÉKRE ÖSZPONTOSÌT= A régi le van sz*rva. Csak is az atrixommal vagy a volt defymmel tudok példàlózni.
-
moleculez
veterán
Fullos hazzal, legfrissebb hw-rel jo lehet. Ha pedig innentol tenyleg igy csinaljak akkor lehet majd frissiteni idoben, attol hogy nem nexus. Tabra kivancsi leszek. Meg arra is a burkolaton kivul mi lehet a "nagy dobas" amivel mas lesz a tobbi gyarto zaszloshajojahoz kepest.
-
toldy
őstag
Ez a RAZR i csodaszép, nem tudom hogy ez legyen vagy várjam meg az xperia Z-t.
Kívácsi vagyok erre az X-re is, bár inkább tablet oldalról érdekel.
-
assemble
addikt
Kivancsi vagyok mikor gyartjak ok az aktualis Nexus-t, akar ebbol is lehetne meg az
-
Kari1
aktív tag
Amíg a Motorola sz@rik Európára nagyon remélem hogy nem lesz sikeres még akkor sem ha jó telefont csinálnak mivel szvsz csak így fognak ráébredni hogy ez a piac is számít.
-
MattM
tag
válasz
bandras0226 #7 üzenetére
Az tuti
-
batai15
félisten
I Love motorola<3<3<3<3 rohadt szépek ezek a motorolák.. ha lenne egy motorola referencia teló nekem sok pénzt meg érne..
Még azis lehet hogy egy moto razer I-t beszerzek..
Motorola nem felejtett el jó telókat csinálni, csak bszik terjeszkedni euba. -
hito
nagyúr
-
Az árcédulát viszont,csak háziorvosunk és gyógyszerészünk jelenlétében tekintsük meg!
-
Zolesz007
őstag
Ez mind szép és jó de hiszem ha látom.
-
RaveForce
veterán
X Phone? Par eves koncepcio, erdemes rakeresni YT-on
Najo,https://www.youtube.com/watch?v=r0RqPhr-hdA&feature=youtube_gdata_player -
jubilleum
senior tag
"hajlékony kijelző"
Jó persze...
-
hito
nagyúr
MOTO Rulez! Nagyon várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest