- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
lowcallbus #32 üzenetére
Ezért mondom, hogy elkéstem a technológiától.
Tudom, hogy nem hiába vannak nagyfesz oszlopokon kerámia elemek, meg azt is, hogy nagy a statikus szilárdságuk, de (a kerámia kések nekem jó üzletnek tűnnek, semmi másnak, hiszen ha koppan törik szerintem) nem tudtam például a műgyantás úszómedencés témáról (így a kések is más megvilágításba kerülnek). Így már egy kicsit kevésbé hangzik extrémnek az elképzelés.
Amúgy egyet értek Veled. A RAZR i méretei a még elfogadható külső méretek (bár ez nagyon szubjektív), az akkuja jó irányba mutat, a kijelző felbontása jól hangzik, nem is panaszkodnak rá... hátha követik azt az utat amit ott megkezdtek.
-
kelly416
veterán
Tudom, hogy nem tartom a lépést a technikával minden téren, de a kerámia nem törékeny? Értem én, hogy baromira hőálló meg nagyon jó a szigetelő képessége (áramálló
), de nálam hamarabb előfordul (még ha nem is jellemző kopp-kopp-kopp), hogy kicsúszik a kezemből és koppan egyet valahol, mint az, hogy véletlenül az olvadt fémmel töltött zsebembe csúsztassam vagy ezzel akarjam megérinteni a magas feszültségű vezetéket. No de sebaj, majd ha kitörne egy vulkán, keresek egy csónakot és ezzel a kerámia telefonnal fogok evezni a lávafolyamon. Vagy ráállok, amikor nagymuternál a villanykapcsolót szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest