- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
válasz
vehement69 #10 üzenetére
Elsőre én azt hittem, hogy N97-ről van szó. Második vettem csak észre, hogy nem az.
Ha vállról indítható atomtengeralattjáró lesz belőle, akkor veszek belőle kettőt is.
-
vgergo
aktív tag
válasz
vehement69 #8 üzenetére
Képzeld elolvastam. És melyik sorban írják, hogy a Sparrow internettábla lenne?
"A finn gyártó többször kijelentette, hogy elkötelezett a Linux platform iránt, bár elsősorban nem telefonokban, hanem internettáblákban kívánja használni azt."
Ebből nem következik, hogy a Sparrow internettábla lenne."A szinte netbookok szolgáltatását kínáló eszköz az N800 és N810 internettáblákhoz hasonló, csúszkás kialakítású lesz majd, de remélhetőleg a rombusz gombsor végül áttervezésre kerül."
Ebből csak az derül ki, hogy kialakítása lesz hasonló az N800 és N810 internettáblákhoz, azaz nem következik belőle, hogy a Sparrow internettábla lenne.
"szolgáltatását kínáló eszköz" ebből sem következik, hogy internettábla vagy telefon lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest