- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
válasz vehement69 #10 üzenetére
Elsőre én azt hittem, hogy N97-ről van szó. Második vettem csak észre, hogy nem az.
Ha vállról indítható atomtengeralattjáró lesz belőle, akkor veszek belőle kettőt is.
-
vgergo
aktív tag
válasz vehement69 #8 üzenetére
Képzeld elolvastam. És melyik sorban írják, hogy a Sparrow internettábla lenne?
"A finn gyártó többször kijelentette, hogy elkötelezett a Linux platform iránt, bár elsősorban nem telefonokban, hanem internettáblákban kívánja használni azt."
Ebből nem következik, hogy a Sparrow internettábla lenne."A szinte netbookok szolgáltatását kínáló eszköz az N800 és N810 internettáblákhoz hasonló, csúszkás kialakítású lesz majd, de remélhetőleg a rombusz gombsor végül áttervezésre kerül."
Ebből csak az derül ki, hogy kialakítása lesz hasonló az N800 és N810 internettáblákhoz, azaz nem következik belőle, hogy a Sparrow internettábla lenne.
"szolgáltatását kínáló eszköz" ebből sem következik, hogy internettábla vagy telefon lenne.[ Szerkesztve ]
-
vgergo
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de ez a Nokia Sparrow egy telefon? (N97-en legalább van egy piros és zöld gomb) Azért kérdezem, mert nem nagyon tudom elképzelni minek egy telefonba vagy akár egy kommunikátorba több magos Arm processzor.
Linux platformnak nagyon örülök, de a billentyűzet szerintem ronda és használhatatlan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest