- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
válasz
vehement69 #10 üzenetére
Elsőre én azt hittem, hogy N97-ről van szó. Második vettem csak észre, hogy nem az.
Ha vállról indítható atomtengeralattjáró lesz belőle, akkor veszek belőle kettőt is.
-
vgergo
aktív tag
válasz
vehement69 #8 üzenetére
Képzeld elolvastam. És melyik sorban írják, hogy a Sparrow internettábla lenne?
"A finn gyártó többször kijelentette, hogy elkötelezett a Linux platform iránt, bár elsősorban nem telefonokban, hanem internettáblákban kívánja használni azt."
Ebből nem következik, hogy a Sparrow internettábla lenne."A szinte netbookok szolgáltatását kínáló eszköz az N800 és N810 internettáblákhoz hasonló, csúszkás kialakítású lesz majd, de remélhetőleg a rombusz gombsor végül áttervezésre kerül."
Ebből csak az derül ki, hogy kialakítása lesz hasonló az N800 és N810 internettáblákhoz, azaz nem következik belőle, hogy a Sparrow internettábla lenne.
"szolgáltatását kínáló eszköz" ebből sem következik, hogy internettábla vagy telefon lenne. -
vgergo
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de ez a Nokia Sparrow egy telefon? (N97-en legalább van egy piros és zöld gomb) Azért kérdezem, mert nem nagyon tudom elképzelni minek egy telefonba vagy akár egy kommunikátorba több magos Arm processzor.
Linux platformnak nagyon örülök, de a billentyűzet szerintem ronda és használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest