- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Kétkezes használatnál szerintem százszor jobb ha bal oldalon van a navigálógomb.. Régen N-Gage-en sem véletlen volt ott, és nem is azért mert mindenki balkezes lett volna.. Igaz az játékgép volt, de nekem nagyon kézre esett mint telefon is. Szóval már csak azt az igénytelen billentyűzetet kell megcsinálniuk normálisra..
-
törölt tag
nekem tokeletes lenne ott- hamarosan atveszik a vilag uralmat a balkezesek. Resszekssen a csokottkezu jobbos tobbseg.
A gombokkal mi a baj? Nicnsenek egymasra zsufolva, igy akar nagyobb ujjakkal is hasznalhato. -
csab2
veterán
Na végre, hogy más is furcsállja, hogy bal oldalon van a d-pad. Nekem már az n97-nél is furcsa volt.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
vgergo
aktív tag
válasz vehement69 #10 üzenetére
Elsőre én azt hittem, hogy N97-ről van szó. Második vettem csak észre, hogy nem az.
Ha vállról indítható atomtengeralattjáró lesz belőle, akkor veszek belőle kettőt is.
-
vgergo
aktív tag
válasz vehement69 #8 üzenetére
Képzeld elolvastam. És melyik sorban írják, hogy a Sparrow internettábla lenne?
"A finn gyártó többször kijelentette, hogy elkötelezett a Linux platform iránt, bár elsősorban nem telefonokban, hanem internettáblákban kívánja használni azt."
Ebből nem következik, hogy a Sparrow internettábla lenne."A szinte netbookok szolgáltatását kínáló eszköz az N800 és N810 internettáblákhoz hasonló, csúszkás kialakítású lesz majd, de remélhetőleg a rombusz gombsor végül áttervezésre kerül."
Ebből csak az derül ki, hogy kialakítása lesz hasonló az N800 és N810 internettáblákhoz, azaz nem következik belőle, hogy a Sparrow internettábla lenne.
"szolgáltatását kínáló eszköz" ebből sem következik, hogy internettábla vagy telefon lenne.[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Lesz belőle Jack Sparrow limited edition?
Előre telepített tartalmakkal? Sparrow Browser, Barbarossa Picture viewier;f: @geboleather
-
Morden24
nagyúr
Az a billentyűzet komolyan volt gondolva? Még szerencse, hogy csak látványterv, mert csúnya is.
Az a lyukacsos (hangszóró?) felület sem gyenge, de a bal oldalon lévő navipad mindent visz.
vgergo: Nem mobil, tablet.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
vgergo
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de ez a Nokia Sparrow egy telefon? (N97-en legalább van egy piros és zöld gomb) Azért kérdezem, mert nem nagyon tudom elképzelni minek egy telefonba vagy akár egy kommunikátorba több magos Arm processzor.
Linux platformnak nagyon örülök, de a billentyűzet szerintem ronda és használhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Remittenda #3 üzenetére
jó kérdés... már az N97en is ott van, pedig szerintem sem egy jó megoldás... az e90-en még tudták a helyes irányt, ott jobb oldalon van.
-
Remittenda
aktív tag
És miért bal oldalon van a D-pad?
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Magnum_
nagyúr
az a gombsor használható?
I humbly and respectfully decline™
-
Depression
veterán
Jól néz ki a gombsor. Az, hogy használhatatlan, az meg nem számit.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest