- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
obazssonaj #14230 üzenetére
Próbáld ki másik routerrel.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
obazssonaj #14175 üzenetére
Az MTK driver telepítése előtt ki kell kapcsolni a driver aláírás megkövetelését.
Utána simán szalad.
Valahogy így: [youtube videó]Mod: Egyébként az összefoglalóban is meg van említve: 2.2 Win 8.1
-
azimut
aktív tag
válasz
obazssonaj #14173 üzenetére
Nekem ez bejött - vigyázat, 3-as verziójú FT kell hozzá. Ezen eleve v101 a modem.
Ha ez is dobálja, alaplap csere, jelenleg 24 dodó körüli az ára, hangerőkábel rajta van. Tegnap rendeltem kettőt.
-
ath
senior tag
válasz
obazssonaj #12268 üzenetére
Sajat tapasztalatok alapjan nem mindegyik modem kepes erre, de nem hardveres a hiba. v23 maui mokolassal jol megy, v52 is jo, ugy remlik v51 is
-
Jamal0
tag
válasz
obazssonaj #12271 üzenetére
Esetleg próbáld meg visszarakni a gyári romot, mert ha azzal megy akkor csak a modemmel lehet baj. Viszont a térerő probléma is egyik napról a másikra képes előjönni.
-
Jamal0
tag
válasz
obazssonaj #12268 üzenetére
Az probléma mert akkor valószínűleg az ezért a műveletért felelős ic rosszalkodik ami ugye hardwares hibára utal.
-
Jamal0
tag
válasz
obazssonaj #12260 üzenetére
Szia!
Próbálj meg felrakni egy custom recoveryt. Nekem a TWRP van fent eddig ezzel mindent fel tudtam rakni.
Felrakni nagyon egyszerű. Szedd le az 1.hsz ben linkelt TWRP-t, annak a recovery.img -jét másold meg a telefonodon lévő rom mappájába, annak a romnak a scatterét töltsd be FT-be Download Only-ra állítsd és csak a RECOVERY-t hagyd bepipálva.
Max 1 perc az egész utána úgy kapcsold be, hogy Power + Hangerő (Fel + Le).
Ennyi az egész. -
obazssonaj
csendes tag
válasz
obazssonaj #12259 üzenetére
Installáció megszakítva hibaüzenet...
-
válasz
obazssonaj #12257 üzenetére
Akkor az nem biztos hogy az. Esetleg mobile uncle appot tedd fel, abba van olyan lehetőség, hogy ujrainditas recovery módban. Már ha van a telefonodon. Most milyen rom van rajta?
-
válasz
obazssonaj #12253 üzenetére
Letöltöd a zip fájlt az sd kártyádra.
Utána a telefont elindítod recovery módban, és onnan tudod feltenni. Install zip, meg kell keresni azt amit felmásoltál rá. Utána újraindítod a telót.
A v101-es modem, amit nekem is linkeltek a fórumtársak ok. (én a s228-as romnál cseréltem azt ami benne volt...egyébként Blue mobil sim) -
ath
senior tag
válasz
obazssonaj #12211 üzenetére
nem mindegyik modemnél engedte nálam a váltást, volt, amelyik csak 3g-t tudott.
modem csere az összefoglalóban.@mad_wolf: nézd meg a default csatlakoztatási módot: lehet csak töltés, lehet mtp, lehet háttértár. addig nem csatolja be az sd-t nekem se, amíg telefonon nem választok módot.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
obazssonaj #10834 üzenetére
MTKControlt próbáltad ? Hátha azzal jó.
-
bogyo74
tag
válasz
obazssonaj #10830 üzenetére
Átvált, de nincs térerő, vagy át sem akar váltani? Első esetben modem driver is lehet.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
obazssonaj #10830 üzenetére
Nekem is ez van, de nálam simán vált MTKControl widgetet használok. Próbáld áttenni a kártyát a másik slotba, ott csak 2G van, hátha megjavul. Lehet kártyahiba ?
Apropó, ki tudnád próbálni, hogy a Hangouts progival molyen a video minősége ? Nálam nagyon a kockás a kép. Wifi direct megy nálad ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest