- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ha jól tudom az Exynos egyenesen a Samsung brandje, szóval sanszos hogy tényleg így lesz.
Az Asus nekem fekete ló, egyelőre nem tudok mit kezdeni velük. A PadFone koncepció nagyon tetszik, és még ha a Transformer Pad koncepcióval is összefésülnék végre-valahára azt hiszem én lennék az első aki zászlót lobogtatva vonulna a Kossuth téren hogy járjon mindenkinek alanyi jogon.
(Szerintem két éve láttam erről egy videót, youtube-on biztos fenn van, ellentétben a boltok polcaival.) Viszont akinek tizensok (megint az a hülye Tizen) éve az Asus neve nem forrt össze a kompromisszummentes pc alkatrészekkel, annak csak egy Taiwani gyártó a sok közül.
Pedig szerintem minden lehetőségük meglenne, hogy megtörjék a Samsung/Apple hegemóniát a mobilpiacon. Szívesebben látnám őket feltörekvőben mint a gombaként kinőtt kínaiakat. Viszont amíg csak a telefon közel 2k a tablet/dokkolo nélkül, sanszosan nem így lesz.
-
macskea
őstag
Az Intel előnye vitathatatlan, csak néha az az érzésem, hogy magának fejleszt. Nem hogy fejből nem tudtam mondani egy olyan telefont amiben Intel SoC van, de miután megnéztem a wikin is csak pár Asus cuccról tudtam megmondani, hogy hogy is néz ki legalább nagyjából. Konkrétan a Zenfone családra emlékszem hosz színes-csúnya.
Szóval kellene már ezekből a csoda Intel cuccokból valami a farmerzsebbe, de erről már beszéltem valahol itt a Tizen kapcsán.
-
-
Nekem már bőven megfelel az is
fejlődnek felfelé elég szépen.
MT6572W is 11500 körül teljesít / oké engem annyira nem érint meg az Antutu
/ de bőven vállalható szint.
MT6582 szintén erős, napi dolgokra elég.
MT6592 meg szintén.És árban azért nem egy veszélyes, mondjuk utóbbi még friss, ezért .. kell neki pár hónap, aztán majd lemegy...
-
-
pengwin
addikt
Tudom, volt már itt is 2 és 4 magos MTK-s, 28nm-es procis telefon tesztelve. Már elég régóta ilyenekkel nyomulnak, nem véletlenül energiatakarékosak (28nm+A7).
Azt nem tudtam, hogy a 8 magosuk az "big".LITTLE akarna lenni... egyszerűen nem feltételeztem ekkora mértékű baromságot, hogy 2*4 A7-es maggal csinálják meg...
Azt meg, hogy a Huawei-nek mennyire éri meg a saját fejlesztés, azt ők eldöntik. A processzor képességeiről szerintem eleget mond, hogy más gyártó nem használja (ellentétben mondjuk a Samsungéival). De lehet nem egy zsákutca a módszerük, elvégre az öt legnagyobb androidos gyártó közé tartoznak (tudtommal), és az egyedi hardware még azoknál a gyártóknál is elég ritka, segíthet elkülöníteni a terméket, esetleg lehetővé teszi a software és a hardware jobb együttműködését is.Nem mellesleg még az A9 is elég ritka telefonokban tudtommal, inkább Krait(A15) vagy A7 a jellemző. Pedig az A9 talán ideálisabb teljesítmény-fogyasztás közti kompromisszum, mint akár az A7, akár a csúcs Krait/A15 processzorok.
-
pengwin
addikt
Értem, hogy nem csak a hardware-en múlik, de a Huawei még ha jól emlékszem akkor jelentette be a saját 8 magosát, amikor mindenki azon fanyalgott, hogy a Samsung 8 magos procija (pont az E5410?), nem támogatta a HMP-t csak marketingfogásként piacra dobták. Akkor terjedt el ez a kifejezés, hogy "valódi 8 magos", hangsúlyozandó, hogy egy b.L elrendezésű lapka támogatja a HMP-t, avagy MTK-éknál azt kifejezendő, hogy nincs is szükségük rá az egyforma processzormagok miatt. De javíts ki ha tévedek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest