- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Egy melegbárba se mentek be es kezdtek el fikazni mindenki hogy miertnem a noket szeretik.
Nem, én jelenleg csak azon folytattam eszmecserét, hogy addig jó a szifonnak, ameddig az Adobe szarja olyan távol van tőle, amennyire lehet, és megértem, hogy SJ és az Alma miért hajtotta el őket a tetves francba anno. Persze erős fantáziával el tudom képzelni, hogy ezt egyesek iPhone-fikázásnak minősítik, de azért naaa
NINCS benne a telefonban, tehat ez hiba? NEM. Maximum HIANYOSSAG.
Oké, akkor elnézést kérek a hibás szóhasználatért. Fentebb ellenben leírtam, hogy miért nen szimpi pl. az mms kihagyása, és nem azért, mert orrba-szájba azt akarom használni.
Persze akinek marha sok penze van
Van sapkája, nincs sapkája. Ha fika van, akkor biztos csóri panelproli vagyok, akinek nem telik iPhone-ra (múltkor kaptam ilyet is valakitől, hmm), ha meg mms hiány, akkor meg dúsgazdag oligarcha.
Nem, nem erről van szó. Én csak szeretem, ha minden lehetőségem megvan, amit épelméjűen el lehet képzelni. Nem rinyálok mondjuk infraportért, ami relatíve nagy pénz + méret + súly, de rinyálni fogok egy funkcióért, ami nulla pénzbe kerül, de kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest