- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Konyorgom irjatok mar le hogy mi a hiba abban a bluetooth funkcioban ami NINCS? Mert ti itt most az obex file transferert sirtok, es az NINCS benne a telefonban, tehat ez hiba? NEM. Maximum HIANYOSSAG.
Masreszt nem tudom, de eleg sok ismerosom van, es ok se hasznaljak az MMS-t. Inkabb E-Mail vagy MSN vagy ilyenek, komolyan sajnaljak kidobni a penzt ilyen felesleges marhasgokra. Tenyleg azert elkolt barki is penzt hogy elkuldjon egy kis felbontasu szar kepet? Persze akinek marha sok penze van ( mint itt egyeseknek ) annak biztos nagyon fontos ez a funkcio, de szerintem ( es sokak szerint is ) ELAVULT es A MINOSEGHEZ KEPEST draga.
Az OBEX hianya amit megertek hogy tenyleg sokan hianyolnak, de majd lesz az is.
Utolag, akit nem erdekel ez a telefon illetve nem akar ilyet venni, es nem is erdekeli mert szerinte hulyeseg ez a sok iphone cikk/hir, az minek olvassa el, es szol hozza az adott temahoz? Egy melegbárba se mentek be es kezdtek el fikazni mindenki hogy miertnem a noket szeretik. ( tudom hogy durva pelda volt, es egyaltalan nem az iphonet akartam ossze hasonlitani a melegbarral )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Adobe és az Apple közösen tervezik az iPhone Flash támogatását.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest