- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
rausi
csendes tag
Egész jó a design, illetve szin ! Összességében nem tűnik rossznak, tervben van egy vásárlása.
Dee nagyon kiváncsi leszek !
Remélem kellemes "csalódás" lesz . -
RIC5I
tag
remélem hogy ez által fejlesztik a telefonos appot és ez is jó szoftweres támogatottsággal fog jönni mert jelenleg a xiaomi kiegészitők szoftweresen jók jók de meh egy kicsi plusz hiányzik hogy jó legyen mint amikor van egy kaja ami sótlan csak 1 csipet só kell és annyival jobb lenne
-
Schuler888
senior tag
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Azta. Es tenyleg meg csak 3 eves
most megnyugodtam hogy megsem szalad annyira az ido
a gearek kulsore egyebkent teljesen szepek, bar kezdetben dragak, de pl 1 evesen ujan mar egesz jo az aruk. Es cserelheto szabvanyos szijja van, plusz mivel eleg kozkedvelt orak, kaphato hozza sok hasznos dolog, amivel fel lehet dobni. Nekem jelenleg ilyen, de varok egy 46-47mm-es active2 utodra
-
tomboy0013
veterán
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
Meg 3 éve sincs, hogy kijött a Wear 2. Kisebb javításokat kapott, de tény, hogy eléggé elhanyagolja a Google.
A Tizen is jó, csak az órák külleme szerintem távol áll a szépségtől, illetve az áruk sem túl barátiak. -
juuzer
addikt
Nem tudom, nekem annyira nem tetszik :/ A legszebb továbbra is a Huawei Watch GT széria számomra, meg a Fossil Gen 5. :/
-
kukacfej
tag
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
Én is ebben bizakodom.
-
tomboy0013
veterán
Remélem WearOS alapú lesz és az akkuja is többet fog bírni 1 aktív napi használattól.
-
Ez biztos a Gtr vonalhoz fog csatlakozni, de legalább pénteken nem unatkozok a munka helyen majd
-
kukacfej
tag
Várom a részleteket.
-
Na ez már tetszik. :) Remélem hamarosan felénk is eljut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged