- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rausi
csendes tag
Egész jó a design, illetve szin ! Összességében nem tűnik rossznak, tervben van egy vásárlása.
Dee nagyon kiváncsi leszek !
Remélem kellemes "csalódás" lesz . -
RIC5I
tag
remélem hogy ez által fejlesztik a telefonos appot és ez is jó szoftweres támogatottsággal fog jönni mert jelenleg a xiaomi kiegészitők szoftweresen jók jók de meh egy kicsi plusz hiányzik hogy jó legyen mint amikor van egy kaja ami sótlan csak 1 csipet só kell és annyival jobb lenne
-
Schuler888
senior tag
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Azta. Es tenyleg meg csak 3 eves
most megnyugodtam hogy megsem szalad annyira az ido
a gearek kulsore egyebkent teljesen szepek, bar kezdetben dragak, de pl 1 evesen ujan mar egesz jo az aruk. Es cserelheto szabvanyos szijja van, plusz mivel eleg kozkedvelt orak, kaphato hozza sok hasznos dolog, amivel fel lehet dobni. Nekem jelenleg ilyen, de varok egy 46-47mm-es active2 utodra
-
tomboy0013
veterán
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
Meg 3 éve sincs, hogy kijött a Wear 2. Kisebb javításokat kapott, de tény, hogy eléggé elhanyagolja a Google.
A Tizen is jó, csak az órák külleme szerintem távol áll a szépségtől, illetve az áruk sem túl barátiak. -
juuzer
addikt
Nem tudom, nekem annyira nem tetszik :/ A legszebb továbbra is a Huawei Watch GT széria számomra, meg a Fossil Gen 5. :/
-
kukacfej
tag
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
Én is ebben bizakodom.
-
tomboy0013
veterán
Remélem WearOS alapú lesz és az akkuja is többet fog bírni 1 aktív napi használattól.
-
Ez biztos a Gtr vonalhoz fog csatlakozni, de legalább pénteken nem unatkozok a munka helyen majd
-
kukacfej
tag
Várom a részleteket.
-
Na ez már tetszik. :) Remélem hamarosan felénk is eljut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged