Kerek órával indítja 2020-at a Xiaomi

A Xiaomi Watch Color január 3-án érkezik, ami némi kárpótlás a Mi Watch Premium két hónapos csúszásáért.

A Xiaomi régi-új partnere, a Huami rengeteg órát piacra dobott már a gyártó webshopjaiban, legyen szó az Apple Watch formáját követő GTS-ről vagy a kerek GTR-ről, a Xiaomi pedig saját név alatt nemrég kezdte Kínában árusítani az Android Weart és MIUI köntöst futtató Mi Watchot.

Késik a Mi Watch Premium EditionKésik a Mi Watch Premium Edition Késik a Mi Watch Premium Edition (forrás: Xiaomi-mi) [+]

Ennek bejelentették prémiumkiadását is rozsdamentes acél vázzal és zafírüveg védőlappal, az előrendelőknek pedig december végéig bezárólag ígérték a kiszállítást. Nos, december vége van, és nemhogy a Mi Watch Premium Edition nem jelent meg a lábtörlőnél, a gyártó bejelentette: minőségbiztosítási okokból és a nagy érdeklődésre való tekintettel csak 2020 februárjában tudják a kiszállítást megkezdeni.

Addig új órával bővül a Xiaomi kínálata, bár igazából, ha hivatalos képek, videók és név is van, akkor ezt a pillanatot is tekinthetjük bemutatónak: íme, a Xiaomi Watch Color. Ahogy a neve is mutatja, egy szíjak és óralapok szempontjából rendkívül sokszínű, kerek kijelzős óráról van szó, ami január 3-án helyi idő szerint 10 órakor mutatkozik be. A gyártó ígéri: az órafestést és a szíjakat kombinálva 1540 kombinációban tetszeleghet a szemre tényleg mutatós darab, hogy minden igényt kielégítsen.

A Xiaomi Watch ColorA Xiaomi Watch Color A Xiaomi Watch Color (forrás: Weibo) [+]

Bővebb specifikációk ugyanakkor majd csak a (második) hivatalos bejelentésen érkeznek, így ott derül ki az is, hogy Amazfit GTR-féle egyszerűbb, vagy Mi Watch-féle okosrendszer fut-e rajta, illetve egy vagy több méretben lesz-e megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés