Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
5.5' képméretnél szerintem praktikusabb a hátlapi leolvasó
-
aytukabozs
addikt
Ez lesz a Redmi Pro -
Redmi Pro - 1 kamera
-
-
blagolf
senior tag
De jó, új kép! Ja ugyan úgy néz ki mint mindegyik Xiaomi.
-
-
QwErTy42
addikt
12 egy tucat.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #26 üzenetére
Nem lehet nagy különbség.
-
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
653
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Most mondta egy Kínai forgalmazó. Mintha Redmi4 Pro lesz a neve. Remélem jól mondta.
(#21) tibcsi0407
Végül is, csak 100+ a különbség. -
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A Pronak csak zarido allitas es manual fokusz nincs. Igaz, meg nem probaltam azt a felet, arra sajna meg nem volt idom.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
A RAW formacio nem izgat, G5-n sem hasznalom, pedig azzal sokkal jobb kepek szuletnenek.
Ha mar ezen is lehetne valamit piszkalni, de jo lenne..
Pedig azt mondtam korabban em fotozasra akatom hasznalni a Pro-t, de ki akarom hozni a maxot belole. -
Érdekes hogy az ujjlenyomat-olvasó előre került. A sima négy formavilága sokkal szebb, még ha nem is olyan praktikus. A specifikációban pedig bízom hogy tényleg ez lesz benne, mert nagyon érdekelne egy Global rommos Os-el.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #12 üzenetére
Sztem nem lehetetlen. Kulon ugyse lehet hasznalni a ket kamerat, es mikor inditod azt, akkor a fokamera kapcsol be, igy eleg lenne az szerint megoldani. Nem ertek hozza, de sztem elmeletben kivitelezhezo.
Ez a camera2api egy szoftveres megoldas, vagy hardveres? Csak hogy tisztaban legyek a fogalmakkal. -
batai15
félisten
na ez már nagyon begyere. igaz nekem az 5.5 nagy ,de attól még tetszik.
-
-
bebuci
tag
Faxa trendet teremtett annakidelyén a HTC ezzel az M7 hátlappal. Mai napig gyönyörű ez a dizájn.
-
-
margithid
veterán
Azt nem értem miért várnak ennyit a kiadással...
Alapból snapdragonos verziót kellett volna kiadni. Mondjuk ha úgy veszem, akkor ez olyan mintha egy új készülék lenne, nyár elején meg vélhetően jön már a redmi note 5, addig meg ez lesz az újdonság, igy szinte félévenként van új (megújuló) telefon egy termékvonalon belül.
Ár függvényében én is elgondolkodom a beszerzésén, de lehet megvárom a redmi 5/redmi note 5 megjelenését -
Szokás szerint egy MTK variáns után érkezik egy Snapdragonos.
Ha a 4X lesz, akkor én lecserélem az RN3 Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nemrég előkerült, hogy a színváltozatokon kívül a Xiaomi Redmi Note 4 új verziója is várható, amely most valódi felvételeken bukkant fel.
- Háztartási gépek
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest