H​ir​d​et​é​s​

2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Képeken az új (vagy egy új) Xiaomi

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Nemrég előkerült, hogy a színváltozatokon kívül a Xiaomi Redmi Note 4 új verziója is várható, amely most valódi felvételeken bukkant fel.

Hird​eté​s​

A Xiaomi Redmi Note 4 3 GB rendszermemóriával szerelt példányai új színvariációkban is elérhetőek, viszont úgy tűnik, a széria nem csak esztétikai értelemben frissül. A kínai Hírközlési hatóság adatbázisában már felbukkant egy igencsak Redmi Note 4 szerű készülék, csak teljesen eltérő hardveres alapokkal, valamint egyéb források által Xiaomi Redmi Note 4X néven nevezve. A mostani, természetesen @KJuma-nak köszönhető kémfotók alapján viszont a kialakításon is variáltak egy kicsit. Vagy egy másik készülékről van szó.


[+]

A képeken jól látható, hogy a készülék külleme majdnem teljesen megegyezik a szóban forgó alapmodellel, a különbség mindössze annyi, hogy a hátlapi ujjlenyomat-olvasó vélhetően az előlapra termett Home gomban lesz keresendő. Nem tudjuk pontosan, hogy a TENAA által hitelesített, sokak által üdvözölt Snapdragon 653-as lapkával, 4 GB rendszermemóriával és 64 GB tárhellyel szerelt megoldást látjuk-e most, mindenesetre az értesülések eléggé egybevágnak, hogy megkockáztassuk a lehetőséget. Az persze jó kérdés, hogy miért helyezték át az ujjlenyomat-olvasót.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rde​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.