Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nemcsak egyszerűen moderátor és mobilblogger, hanem Tajvanon él és elég magas lóról beszél a kétkedőkkel, tehát valami miatt nagyon biztos a dolgában. Lehetséges, hogy már csinált is egy élő tesztet a készülékkel most, de azt csak március1-én élesítheti az oldalon.
Ha tényleg ez a helyzet, akkor nincs mit tenni. Esetleg az lehet, hogy a HTC mindenkit átvert és majd március 1-én a mobiloldalak tesztelői is meglepődnek, hogy nem a valódi készüléket tesztelték, de ez azért kevésbé valószínű.
Mindenestre a Bloombergnek egy HTC-bennfentes azt nyilatkozta, csak minimiélis változtatáás lesz a dizájnban ill. valamelyik mobil oldal 1-2 hete azt írta, hogy egy bennfentes szerint nem lesz változás, aki a teljes üveges frontban reménykedik, csalódni fog.Eddig meg voltam győződve, hogy Evleaks-é az igazi, de most nagyon elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest