- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Ulefone gyárában jártunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Én viszont könnyen elképzelhetőnek, mert semmit nem kell újratervezni, mindössze a két műanyag hangszórórácsot helyett egy meghosszabbított üveget rárakni.
Hozzáteszem, már december végén volt valaki, aki a GSMaréna fórumban azt állította, hogy az addig tesztelésre kiküldött tesztkészülékek helyett ő már látta a majdnem végleges változatot, ahol a hangszórók integrálva voltak az előlapba, igaz, ő 5,2 colos képernyőméretet említett.
Szerintem ha ez valósul meg, akkor további probléma lesz, hogy néhány percen belül tele lesz nagyon látható ujjlenyomattal a telefon, a fekete Xperia Z-k mintájára. Ha már 90%-os fémaránnyal dicsekedett a HTC, akkor én ne üveget akarok bámulni az egész előlapon, hanem minél több fémet. Az M7 fémhangszóróácsait kellett volna visszahozni úgy, hogy a fekete HTC feliratú sávot is fémre cserélik elől. -
Ricardo
titán
-
Bar1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő