- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Én viszont könnyen elképzelhetőnek, mert semmit nem kell újratervezni, mindössze a két műanyag hangszórórácsot helyett egy meghosszabbított üveget rárakni.
Hozzáteszem, már december végén volt valaki, aki a GSMaréna fórumban azt állította, hogy az addig tesztelésre kiküldött tesztkészülékek helyett ő már látta a majdnem végleges változatot, ahol a hangszórók integrálva voltak az előlapba, igaz, ő 5,2 colos képernyőméretet említett.
Szerintem ha ez valósul meg, akkor további probléma lesz, hogy néhány percen belül tele lesz nagyon látható ujjlenyomattal a telefon, a fekete Xperia Z-k mintájára. Ha már 90%-os fémaránnyal dicsekedett a HTC, akkor én ne üveget akarok bámulni az egész előlapon, hanem minél több fémet. Az M7 fémhangszóróácsait kellett volna visszahozni úgy, hogy a fekete HTC feliratú sávot is fémre cserélik elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest