Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Köszönettel tartozom a cikk szerzőjének és a konfiguráló webáruházukat reklámozó vállalatnak.
Le a kalappal eme remekmű előtt. Ennyire profi webáruházat még nem láttam.
Kifejezetten hasznosnak tartom a márka szerinti keresés mellőzését, így ha egy adott márkára szeretnék rákeresni egy adott hardverrészlegnél, igénybe vehetem a ráérzésre alapuló technikámat, és választhatok a több 10 lapból, ezzel sok sok kattintgatást biztosítva az oldal számára.
Maga a konfiguráló is egy remekmű, annyira letisztult és átlátható, hogy azok, akiknek készült, simán eligazodnak majd benne, legfőképpen az árat figyelembe véve, azt biztos összetudják majd objektívan hasonlítani a másikkal.
Nagyon tetszik az egyáltalán nem az intel régebbi weboldal kinézetére hajazó webdesign.
Óriási prémiummal jutalmaznám azt a vezetőt aki jóváhagyta ezt a hihetetlenül kiforrott és átgondolt weboldal nagyközönség előtti bemutatását Mo. leglátogatottabb pc-s weboldalán. Sőt, az év vállalkozója díjat is neki adnám.
Kívánok sikerekben, elégedett és nem átvert vevőkben gazdag jövőt.
P.S.: Még egyszer köszönöm a cikket, rég nevettem ekkorát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest