- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheStigKrisz
tag
Mond már meg, hogy mi bajod van az árral, amit mondtam? Szerintem egy hónappal a nyitás után egyáltalán nem horrorisztikus a 145 ezres ár egy high-end ismétlem high-end telefonért. Fél év és ez az ár lemegy 105-115-re és akkor majd egy lapon lesz említhető az sgsII-vel.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy a Motorola egyedibb és minőségibb mint a tucatgalaxy-k, bár még így sem versenyezhet a HTC-kkel.Ha van magyar képviselet akkor lökjed a linket lecsekkolom.
A fentebb leírt sorok a szubjektív véleményemet tükrözik. Nem kell szentírásnak venni
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Hát ha azt gondolod, hogy nem éri meg a Nexus, akkor valami súlyos gond van nálad. Nincs 720p? Katasztrófa... Cserébe ott a talán legerősebb egymagos SoC, a legjobb mobilos DAC (zenehallgatásra kiváló), mindig up to date szoftver, ami mentes mindenféle sallangtól, ezért baromira gyors is és még a tárhely is nagy. A korrekt kamera is megemlítendő, ami egész jó videót vesz fel, igaz, hogy "csak" 720*480-ban. És még a kijelző is elég nagy (ez hátrány is lehet egyeseknek), de ráadásul van S AMOLED és SC-LCD variáns is, így tudsz választani is. És mindezt 75-ért 2 év + 2 hónap Samsung garanciával. Szóval eléggé bestbuy most.
-
sirály12
őstag
Azért szerintem csak annyi, hogy 512 ram van benne ezt nem indokolja, hogy akkor már xar lenne! Érdekes mód a többi bekerülő telónál megnézve azért érdekes!
Mert akkor a még ugyanide sorolandó xar telók:
Apple iPhone 4S
Optimus 2X
HTC TITAN
Nokia Lumia 800Mivel ezekben is "csak" 512 ram van!
Hogy is van ez?
ui.: A normális kijelző azért ebben is megvan szerintem, mivel egy ips kijelzőről beszélünk!
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest