- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheStigKrisz
tag
ÖÖÖÖ tartozékok minek is? Ha gagyi tartozékokat adnak hozzá akkor felesleges. Aki ilyen telót vesz annak van minimum egy normális fülese, és valószínűleg nem először vesz microSD-s, illetve microUSB-s telót.
Szép gesztus ha adnak, de szerintem felesleges
-
TheStigKrisz
tag
Mond már meg, hogy mi bajod van az árral, amit mondtam? Szerintem egy hónappal a nyitás után egyáltalán nem horrorisztikus a 145 ezres ár egy high-end ismétlem high-end telefonért. Fél év és ez az ár lemegy 105-115-re és akkor majd egy lapon lesz említhető az sgsII-vel.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy a Motorola egyedibb és minőségibb mint a tucatgalaxy-k, bár még így sem versenyezhet a HTC-kkel.Ha van magyar képviselet akkor lökjed a linket lecsekkolom.
A fentebb leírt sorok a szubjektív véleményemet tükrözik. Nem kell szentírásnak venni
-
TheStigKrisz
tag
A 145 ezres motorola ára miért horrorisztikus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest