- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Ha valaki laikus elolvassa ezt a cikket, az azt fogja hinni, hogy az androidon kívül nincs is más op rendszer és ha okostelefon, akkor szigorúan csak android. Persze ez megy máshol is, így nem nehéz 40%-os piaci részesedést elérnie.
Az meg vicces, hogy két symbianos telefon közül az egyik kb. nem ajánlottként került a karácsonyi ajánlóba, a másikkal meg finoman le van hülyézve, aki esetleg kedvelni merészeli a rendszert. -
Lirion
addikt
válasz Barthezz2 #71 üzenetére
Engem nem zavar, hogyha nem ajánlják a symbit, de ha már teszik, akkor ne hülyézzék már le a júzert és ne degradálják a telefont. A cím szerint ez egy karácsonyi ajánló, nem pedig karácsonyi nem ajánló. Ha nem akarják ajánlani, akkor ne írják bele. Nem tudom, miért jó a MA-nak, hogy egy rendszer és a felhasználói ellen hangolják az olvasókat, de ez nekem visszataszító, és nem csak a symbianra gondolok, volt már más márka, rendszer, gyártó, amit rendre savaztak és még lesz is.
-
Lirion
addikt
válasz blueMerle #56 üzenetére
Ha már így kérded, szerintem jobb lett volna az egész, ha nem ár alapján rendezik a listát, hanem pozicionálás alapján, pl. belépőszintü, multimédiás, kamerás, strapabíró, qwerty, slide-os qwerty, design mobil, stb..
Konkrét készüléket nem hiányoltam, mert igazán nem érdekel, hogy a MA mit ajánl, ha valakinek ajándékot veszek, akkor olyat veszek, amiről biztosan tudom, hogy szeretné, nem olyat, ami pár idegen szerint megéri.Ja igen, azt sem tartom igazán jó dolognak, hogy hálózatfüggő árakkal emlegették a készülékeket, mert azzal együtt jár a) 2 év hűség vagy b) új telefonszám, esetleg családtól idegen szolgáltatónál, amivel együtt járhatnak pofátlanul magas percdíjak is.
Különben meg úgy ajánlani okostelefont, hogy akkor jó választás, hogy pont az "okos" része használhatatlan, érdekes... A badánál nem gáz, hogy szar az alkalmazásbolt, a symbian esetében már igen. A wp7-tel sem tudok egyetérteni, gyerekcipőben jár még nagyon, mégis van több készülék is ajánlva. Az iphone-nal maximálisan egyetértek, de előbbi kettővel nem.
Zárásként még annyit, hogy egy szóval nem írtam, hogy csak androidos készülék van az ajánlóban, tessék szépen újra elolvasni..
-
Lirion
addikt
"Nem hálózatfüggő árakkal emlegettük a telefonokat" vs. " a prepaid-del viszont kell, mert sok cucc így a legolcsóbb"
A kártyás csomag is hálózatfüggő lesz, bár persze átmehetsz utána más szolgáltatóhoz, csak épp a telefon nem fogja befogadni az új simet. Bár sok sikert hozzá."egy-egy modell több kategóriába is befér, azt hogy kezelted volna le, hogy valami QWERTY-s, kamerás és belépő szintű is?"
Mondjuk berakom mindháromba. Részletkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest