- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
blueMerle #152 üzenetére
De ebben az 1 GHz-es, 4"-es kategóriában nem nagyon van nála jobb választás szerintem. Meg sokak szerint. Na de ezen nem fogunk összeveszni.
(#153) CHIPman
Még mindig nem értem, hogy mi a bajod a Nexus S multimédiás képességeivel. Ugyanaz az egész cucc, csak kisebb a videófelvétel felbontása, cserébe viszont van egy ledes villanó (ami azért hasznos tud lenni). Ugyanúgy elérhető rá mindenféle főzött cucc, ha olyanhoz van kedved (ezt a "kipöckölt" dolgot nem értem, pláne úgy, hogy már az ICS-en alapuló CM9 is van rá), ugyanúgy van Voodoo sound, ugyanaz a proci, ugyanaz minden. Annyi a különbség, hogy alapból egy stock droid van rajta, ami szerintem előny, mert gyorsabb, mentes mindenféle sallangtól és nincs rajta a (szerintem) okádék TW. Ja és ugye választhatsz, hogy S AMOLED, vagy SC-LCD, én az utóbbit jobban preferálom a mindenki által ismert okok miatt, de persze ez ízlés kérdése megint csak.(#157) ThorsHUN
Két éves a Nexus S?Január 31-én jött ki a cikk róla, azelőtt jelent meg nem sokkal. Az ICS-t legelőször fogja megkapni, már nem sok van hátra addig. Sőt elvileg a következő, a Jelly Bean is megjelenik majd rá. A kétmagos LG meg egy rakás... Vannak páran a Nexus topikban, akik átváltottak a 2X-ről Nexusra, mert megunták az LG baromságait. Volt olyan élménybeszámoló, amelyik szerint a Nexus egy maggal fényéveket ver rá sebességben a 2X-re, hiába a 2 mag.
(#158) nord_
Igazából egyik se, mert egyszerűen nem telefonon kell zenét hallgatni, ha tényleg minőségi hangzást akarsz, hanem céleszközön. Ugye bezavarhatnak a rádiós dolgok, meg egy rakás egyéb tényező van. De tény, hogy a jelenleg talán legjobb DAC a mobilos piacon a Wolfson WM8994. Ez van a Galaxy S-ben, Nexus S-ben Galaxy Tab-ben (tehát a Hummingbird cuccokban rendszerint), a Transformerben és az Optimus 2X-ben is. Továbbá Wolfson van az Iphone-ban (szerintem ugyanez a típus, de nem vagyok benne biztos, és nagy meglepetéssel olvasom az angol wikipédián, hogy az LG GT540-ben is.Érdekes lesz majd a Galaxy Nexus, mert ha jól tudom, arra majd lehet kötni külön DAC-ot. Az elég profi megoldás.
szerk.: (#159) ThorsHUN
Igen, ezt tényleg fontos megemlíteni. -
Lirion
addikt
válasz
blueMerle #56 üzenetére
Ha már így kérded, szerintem jobb lett volna az egész, ha nem ár alapján rendezik a listát, hanem pozicionálás alapján, pl. belépőszintü, multimédiás, kamerás, strapabíró, qwerty, slide-os qwerty, design mobil, stb..
Konkrét készüléket nem hiányoltam, mert igazán nem érdekel, hogy a MA mit ajánl, ha valakinek ajándékot veszek, akkor olyat veszek, amiről biztosan tudom, hogy szeretné, nem olyat, ami pár idegen szerint megéri.Ja igen, azt sem tartom igazán jó dolognak, hogy hálózatfüggő árakkal emlegették a készülékeket, mert azzal együtt jár a) 2 év hűség vagy b) új telefonszám, esetleg családtól idegen szolgáltatónál, amivel együtt járhatnak pofátlanul magas percdíjak is.
Különben meg úgy ajánlani okostelefont, hogy akkor jó választás, hogy pont az "okos" része használhatatlan, érdekes... A badánál nem gáz, hogy szar az alkalmazásbolt, a symbian esetében már igen. A wp7-tel sem tudok egyetérteni, gyerekcipőben jár még nagyon, mégis van több készülék is ajánlva. Az iphone-nal maximálisan egyetértek, de előbbi kettővel nem.
Zárásként még annyit, hogy egy szóval nem írtam, hogy csak androidos készülék van az ajánlóban, tessék szépen újra elolvasni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest