- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én is kiegészíteném annyival a témát hogy most direkt megfigyeltem és iPhone SE is nagyjából folyamatosan 100 %-on van használva. Ugye alapvetően nem szoktam ezt figyelgetni de most kifejezetten néztem és a pixel is hasonlóképpen 70 és 100 % között van használva, szóval nem annyira tragikus a helyzet.
-
Belenéztem a képeidbe és Bossi képeibe, még bizony mindig nagyon adja az a kamera. Olyan telített szép színei vannak, hogy pl. egy Galaxy S10-é még mindig nem tűnik olyan szépnek. Itt a tomsguide tesztje erre jó példa, a portré fotó sokkal szebb a Pixel 3a-nak a Galaxy S10 mellett. pl.
Neked volt Nexusod, téged nem zavar az alacsonyabb fényerő vagy az Oled miatt nem venni észre?
Mert a Pixel 3a-nak is ugyanúgy 400 nit körül van, amit így számok alapján keveslek.
Különben nagyon tetszik a telefon kívül-belül, nekem tényleg nem is nagyon kellene több, egyedül ez az egy dolog nem hagy békén.
-
tybsen
addikt
Pixel 3a - iPhone SE mellett így is XXL-nek tűnik
persze nyilvánvalóan nem nagy csak már elszoktam ezektől a méretektől (és ez még viszonylag kompakt, akkora ugye kb mint az N5X csak keskenyebb - furcsa hogy régen meg Nexus 6-ot is használtam ill. rövid ideig 6,44” Sony-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- EA Sports WRC '23
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest