- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nagyon fényes kijelzővel érkezett meg a Xiaomi Smart Band 10 Pro
- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Azt írtam hogy ebben az árkategóriában, mivel efelett már nálam elvárás az IP védelem. Ha számít az ár, akkor nyilvánvalóan nem ingyen "próbálnám ki", hanem pénzt adnék érte. Amiért pénzt adok, azt vagy bérlem, vagy megveszem.
Na de ez tényleg fingreszelés.
Nem IP védelemről hanem mozgó alkatrészről beszéltél. Szó szerint ezt írtad: Az autónál számolnod kell azzal mikor megveszed, hogy a sűrűn mozgó alkatrészek javát idővel javíttatnod, vagy cserélned kell. Én viszont nem szeretnék ezzel kalkulálni egy telefon vásárlás esetén is.
Konkrétan erre reagáltam. -
Bailey
senior tag
Melyik kínai gyártónak van még olcsóbb almárkája, aminek a nemsokára bemutatásra kerülő csúcsmodellje nevében szintén szerepel a 20-as szám?
-
Narancskoma
tag
-
Juhaszatti
addikt
Azt írtam hogy ebben az árkategóriában, mivel efelett már nálam elvárás az IP védelem. Ha számít az ár, akkor nyilvánvalóan nem ingyen "próbálnám ki", hanem pénzt adnék érte. Amiért pénzt adok, azt vagy bérlem, vagy megveszem.
Na de ez tényleg fingreszelés.
-
arnyekxxx
veterán
A 29-es kommentben leírtam hogy lehet hogy ebben az árkategóriában még vennék is ilyen kialakítású telefont. Szóval nem érted jól, hogy nem vennék emiatt.
Nem azt írtad a 29-ben, hogy "vennél" hanem azt, hogy "kipróbálnád" ez a két szó a magyar nyelvben nem szinoníma.
Kötekedés OFF
-
arnyekxxx
veterán
Autóról ÉN egy szót nem irtam, a kollega azt irta, hogy nem akarja, hogy a telefonjában mozgó alkatrész legyen mert az elromolhat és ezzel - szemben egy autóval amiben számol vele - nem akar kalkulálni. Az autofokuszban van mozgó alkatrész ebből számomra egyértelműen következett, hogy a kollega nem venne autofokuszos telefont. Aztán megmagyarázta, hogy ő egy költő aki nem úgy gondolta ahogy írta.
Történet vége
-
novakalex
aktív tag
NFC vajon várható e?
-
Juhaszatti
addikt
-
hajbel
addikt
-
arnyekxxx
veterán
Ha tovább olvastál a kommentek között, láthattad hogy nem érted jól.
Tovább olvastam, idéznéd mire gondolsz?
-
Juhaszatti
addikt
-
arnyekxxx
veterán
Az autónál számolnod kell azzal mikor megveszed, hogy a sűrűn mozgó alkatrészek javát idővel javíttatnod, vagy cserélned kell. Én viszont nem szeretnék ezzel kalkulálni egy telefon vásárlás esetén is.
Ha jól értem nem veszel olyan telefont amiben van autofokusz, hiszen nem akarod, hogy a telefonodban sűrűn mozgó alkatrész legyen.
-
DrKapocs
őstag
-
Depression
veterán
Az Lg-nek van már K20-as gyilkosa. ☠️
-
janeszgol
félisten
OP 7 Pro lefőtt, mint a kavé. Nekem legalábbis, kívácsian várom tehát, mit és hogy fog szétgyilkolni a Xiaomi
Valami olyasmi élményt várok, mint amit anno a Oneplus 3 adott a 200+ ezres Galaxy S7 évében. 125 ezerért néhány kompromisszummal ugyan, de helytálló volt a flagship killer duma.
Legfőbb ideje, hogy az elqrvult Oneplus után más gyártó törjön be a költséghatékony csúcstámadó mobilok trónjára
Engem anno a Oneplus One lepett meg. Teljesen összehasonlítható volt az S5tel.
-
tixem
addikt
OP 7 Pro lefőtt, mint a kavé. Nekem legalábbis, kívácsian várom tehát, mit és hogy fog szétgyilkolni a Xiaomi
Valami olyasmi élményt várok, mint amit anno a Oneplus 3 adott a 200+ ezres Galaxy S7 évében. 125 ezerért néhány kompromisszummal ugyan, de helytálló volt a flagship killer duma.
Legfőbb ideje, hogy az elqrvult Oneplus után más gyártó törjön be a költséghatékony csúcstámadó mobilok trónjára
-
Graphics
Jómunkásember
Éreztem, hogy hozzá kellett volna tennem, hogy..."de nem úgy, mint az O+7 Pro"
-
Juhaszatti
addikt
-
hajbel
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Még ha csak selfiere lenne használható.. :D
Amúgy ebben az árkategóriában amiben ez érkezni fog várhatóan, még lehet hogy ki is próbálnám. De ha drágább a telefonom, az szeretem ha IP védett.
Akkor hajrá, ott a O+7TPro
-
Juhaszatti
addikt
Még ha csak selfiere lenne használható.. :D
Amúgy ebben az árkategóriában amiben ez érkezni fog várhatóan, még lehet hogy ki is próbálnám. De ha drágább a telefonom, az szeretem ha IP védett.
-
pusszycat
nagyúr
-
Robert07
aktív tag
Kivancsi vagyok, hogy mikor lesz a boltokban, egy probat mindenkepp megerne. Az egyeduli dolog, amit az osszes Xiaomi-rol hianyolok az a videokimenet a Type-C csatin keresztul, nem tudom, miert nem tudjak bekotni, elvegre a chipset es a csatlakozo is adott.
-
Evil Snowman
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
pusszycat
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Korrekt felhozatal, valahol már volt említve egy a Poco F2 esete, nem lehetetlen, mert Indiában talán a Redmi márkára jobban építenek.
Majd kiderül, én kíváncsi leszek rá, ha jó lesz az ár-érték aránya, akkor mindenképp kipróbálom.
@hajbel: Slider-ről itt szó sincs

@h-yle: Amiket felsoroltál, azok közül egy csomó csak eco-system cuccokat gyárt a Xiaominak. Ezt mondjuk érdemes megemlíteni, mert ezek nem a Xiaomi márkái.
@Polarstar: Egyértelmű utalás pedig. Nem kell többet mögé látni.
@janeszgol: [link]
nem vót' vicces
Még ki se jött, már temeted?Én nem, hiszen mindent érdeklődve várok. De a killerkedés nem áll meg a hardvernél.
-
ates
aktív tag
Az autónál számolnod kell azzal mikor megveszed, hogy a sűrűn mozgó alkatrészek javát idővel javíttatnod, vagy cserélned kell. Én viszont nem szeretnék ezzel kalkulálni egy telefon vásárlás esetén is.
Van alapja a felvetésednek, de hátha bemondanak egy számot amit tuti ki bír a szerkezet, így tudsz dönteni a szokásaidat alapul véve. Az már más kérdés, hogy elhiszed e.
-
törölt tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
pusszycat
nagyúr
Az első mondatot a google fordította kínai-ról azt hiszem.
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor ne szelfizz annyit.
Én áldom az eget, hogy ilyen megoldást hoztak ki. Nekem nem kell a szelfie, szar a minősége amúgy is.
-
Noukoum
veterán
-
törölt tag
Hagyjuk már. Vagy naponta 100x fogod nyitogatni a kamerát? Nem tudom elképzelni hogy tönkremenjen. Illetve nem nagyobb az esélye, mint hogy más része megy tönkre a telefonnak.
-
Fred23
nagyúr
IP minősítés nélkül számomra akkor is csak kacat marad. Killer, de egy eső megöli.
Komolytalan. -
Graphics
Jómunkásember
Korrekt felhozatal, valahol már volt említve egy a Poco F2 esete, nem lehetetlen, mert Indiában talán a Redmi márkára jobban építenek.
Majd kiderül, én kíváncsi leszek rá, ha jó lesz az ár-érték aránya, akkor mindenképp kipróbálom.
@hajbel: Slider-ről itt szó sincs

@h-yle: Amiket felsoroltál, azok közül egy csomó csak eco-system cuccokat gyárt a Xiaominak. Ezt mondjuk érdemes megemlíteni, mert ezek nem a Xiaomi márkái.
@Polarstar: Egyértelmű utalás pedig. Nem kell többet mögé látni.
@janeszgol: [link]
nem vót' vicces
Még ki se jött, már temeted? -
Juhaszatti
addikt
-
janeszgol
félisten
Karatéző kutya a...
Flagship killer a ... ? -
törölt tag
-
hajbel
addikt
Nagyon jól hangzik az egész, kár a sliderért. Így kérdőjeles a strapabírás és felejtős a víállóság.
-
Jonesy84
tag
Ezekből csak a Xiaomi, Poco és Redmi ami a Xiaomihoz tartozik. Mi mint különálló brand nem létezik a többi pedig különálló cég akikkel a Xiaomi szerződést kötött, hogy használhatja a terjesztési hálózatát és esetleg a smart appjukat. Ez mindkét félnek előnyös.
-
nyisziati
veterán
"Ezek után hangzatos "sorozatgyilkos" és hasonló hangzású társai is előkerülnek?"
Így van. Az utód SK20 (serial killer) lesz.A cikkhez:
"Nem elképzelhetetlen egyébként, hogy a Redmi K20 egyes régiókban akár Pocophone F2 néven mutatkozhat be, de ez csak merő feltételezés."
Ja, ez logikus lenne, de a Xiamoi-nál ezt és a következetesség szavakat tuti nem ismerik."Az utód SK20 (serial killer) lesz."
Hét kommentje plecsni.
-
Kokzor
aktív tag
Szóval ők egy gyilkoló eszközt fognak árulni. Legális ez?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
h-yle
addikt
Valakit tuti arra kapja a bónuszát, hogy minnél több albrand legyen. Xiaomi, Mi, Mija, Poco, Redmi, Aqara, Yeelight, Roborock, 1More...stb, hogy csak az ismertebbeket említsem, és tuti van még 2 tucat. Szerintem ők se tudják már követni, és feladták.

-
mizoli
addikt
"Ezek után hangzatos "sorozatgyilkos" és hasonló hangzású társai is előkerülnek?"
"Nem elképzelhetetlen egyébként, hogy a Redmi K20 egyes régiókban akár Pocophone F2 néven mutatkozhat be, de ez csak merő feltételezés."
Ja, ez logikus lenne, de a Xiamoi-nál ezt és a következetesség szavakat tuti nem ismerik.Utolsó mondatra:
Szerintem ismerik. Csak nem ugyanazt értik alatta, mint mi
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, ez logikus lenne, de a Xiamoi-nál ezt és a következetesség szavakat tuti nem ismerik. -
Polarstar
nagyúr
Remek név. Ezek után hangzatos "sorozatgyilkos" és hasonló hangzású társai is előkerülnek?
Picit átesünk a jóizlés nevű paci másik oldalára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 13 Pro Max 128GB Alpesi Zöld
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5479
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest