- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Fillére pontosan? Az SGS soha nemvolt 180e, de nem gáz."
Én anno megjelenéskor vettem meg mindkettőt, mikor itthon még nem is voltak kaphatók. Mindkettő pontosan 499 fontomba került.
"A másik meg, hogy ha tényleg 180ezerért adtad az iphonedoat (amit nem igen hiszek el) vagy nagyon jól tudsz üzletelni vagy egy nagy balek vette meg."
32 GB-os független készüléket mutathatsz itthon olcsóbban, ha tudsz
-
markymarky
csendes tag
1. Biztos hogy iOS5 lesz és nem 4.x.x miután a konferencia az új Mac OSX-ről (Lion) és az iOS-ről szól....
2. Ne trollkodjanak az SGS-es emberek...
3. Az iOS az egyik legjobb rendszer a mobileszközökre... Letisztult felület, iszonyatosan jó felhasználói élmény, biztonság, 300000 alkalmazás, iTunes, Laggmentes és még sorolhatnám...... Nem azt mondom hogy az Android nem jó...... Csak más.... Egy picit nagyon más...... Én személy szerint nem örülnék az UI váltásnak, mert minek? Csak azért mert az Androidos csinálhat magának Metro UI-t?(Gonosz mi?) Nem kell új UI. Jó a régi megannyi új funkcióval...
4. Ha nem is fillérre, de ne felejtsd el hogy a te SGS-ed 8GB-os a 4-es szifon viszont 32GB..... Más az árkategória..... Ha 180-ért eladta........ Am meg tudom hogy nem ide jön, de az Amcsiknál tényleg annyiba kerül egy iPhone4 mint egy csúcs Android....... És ugye szegény amerikai, el tudja dönteni hogy nem a koreai gyártót választja, hanem a hazai versenytársát... Hamár nem az alapján dönt hogy Android vagy iOS....... -
Everman
addikt
"Mellesleg az hogy 4 éve ugyanúgy néz ki az iOS, tény"
Ez nem teljesen igaz, azóta lettek mappák is
"Én is SGS tulaj vagyok, bár ha nem került volna majd hogy nem a duplájába az I4 megjelenéskor valószínűleg most én is a ti táborotokba tartoznék."
Az SGS fillérre pontosan annyiba került mint az iPhone 4, mikor megjelent, csak éppen a Samsung termékek nem igazán tartják az értéküket, így lehet az, hogy a majd fél éves 32 GB-os iPhone 4-emet tegnap eladtam 180-ért és vettem az iPhone 5 megjelenéséig egy SGS-t 65 eFt-ért
-
manchester85
veterán
Több, mint neki. Nem egy hozzászólásról beszéltem, hanem úgy összességében amit az iPhone-nal kapcsolatos topikokban hozzátett a témához. A kritika és a fikázás két külön dolog, de látom, neked ez komoly erőpróbát jelent, hogy megkülönböztesd a kettőt. Ki mondta, hogy ártana? Csak az a nem mind1, hogy ki milyen céllal hozza ezt fel. Egyébként meg, amíg stabil egy rendszer, és a legstabilabb az összes közül, addig olyan nagy kritika nem érheti az UI miatt. Mert látványos, összeomló (vagy inkább látványosan összeomló?) csicsát könnyű csinálni. Pont ezért nehéz kérdés ez az UI újítás. Csak akkor szabad hozzányúlni, ha minimálisan sem csorbul vele a felhasználói élmény, és minden ugyanolyan gördülékeny marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest