- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14
csendes tag
válasz
manchester85 #14 üzenetére
Mert neked aztán építő jellegű hozzászólásod volt... Valaki kritikát mert mondani a hőn szeretett iOSedről, jajjjj most mi lesz.
Mellesleg az hogy 4 éve ugyanúgy néz ki az iOS, tény, de azt senki nem mondta hogy rossz.
Én is SGS tulaj vagyok, bár ha nem került volna majd hogy nem a duplájába az I4 megjelenéskor valószínűleg most én is a ti táborotokba tartoznék. De nem így lett. Szép, jó, elegáns,..... az iOS, de tényleg nem ártana már neki egy ráncfelvarrás. -
Gengi
senior tag
válasz
manchester85 #14 üzenetére
Nem is tudtam ,hogy ilyen szinten megy a emberi szelekció már
. East Side a király.
Nyilvánvalóan engem nem érdekel ,hogy kinek milyen készüléke van . Ezek szerint téged igen
és abszolút nem is vagyok márka hű. Ha az ikonos dologgal tévedtem sorry, ezt írtam oda is írtam zárójelbe. De a másik megjegyzésem akkor is él
.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest