- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
Üdv használja valaki a 4a ? Tapasztalat ?
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Valos akku fogyasztás még most sem derült ki.....
-
honeker
őstag
Ebay on van már elado...
-
honeker
őstag
Nem sokára lesz már tapasztalat
-
honeker
őstag
3a készenlét 62h volt adatlap szerint nálam ez 3 napi készenlét és 6-7 ora kijelzöt birt..most látom a 4a 76 h ir ...na kiváncsi leszek..
-
honeker
őstag
XDA ezt irják.. Normál nem szállítás augusztus 20.
után. Megrendeltem a Google Canada-tól, és az e-mail szeptember 16-ig volt....lehet még várakozni ha már májustor odáig ki birtuk 1/2 honap már mindegy. Elég rossz üzlet politika -
Thom!
veterán
Google Store előrendelés 340 euro szept 10 németeknél..
Utána 389 euróról szól a fáma.Beszarok a Googlenek de komolyan mondom
-
arcsin
senior tag
Aug 20 gsm arena szerint
-
honeker
őstag
válasz
elfelejtette #143 üzenetére
A bejelentés + történt hivatalosan de mikortol lehet majd meg vásárolni
-
Thom!
veterán
Számomra nem tiszta 4a 5G a procin kívül miben másabb?
Dual Camera setup?
90Hz kijelző?
Vagy csak szimplán nagyobb képernyő és marad az 1db kamera..? -
DS39
nagyúr
Végre egy nem tepsi telefon, jó áron, jó hw, ami nem kínai.
Kár hogy nem lesz hivatalos forgalmazása itthon. -
Thom!
veterán
Javult az üzemidő de semmi extra, de már tűrhető, a kijelző fényereje majdnem 2* akkora mint a Pixel 4-nek!
-
Thom!
veterán
SP 730 vagy 730G?
-
Thom!
veterán
Pixel 5 és Pixel 4a 5G egyszerre jön talán októberben...
-
ghiottone
nagyúr
Pixel 4a review: [link]
-
arcsin
senior tag
A németeknél már várólistára lehet kerülni
-
arcsin
senior tag
Nem tudom mennyire lehet "herélni" ezeket.
Pld g.asszisztensre nincs szükségem meg pár googles feleslegességre. Meg ugye hivatalosan a garantált támogatás ~ 3év. Esetleg utána is jó lenne up to date készülék, azt meg gondolom csak valami custom rommal érhetem el. Alapvetően 4-5évre vásárolnám a 4a-t- -
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #130 üzenetére
Esetleg vannak itt olyanok, akik más google pixel készülékkel rendelkeznek.
Anno nekem egy fehér Nexus 4-em volt 3évig erről a vonalról, imádtam pac-man rommal.Most egy Xiaomi Note 4-em van (mido), aminél a felhasználói közösség pörgött itthon és külföldön is. Mostanra már kezd szép lassan kifújni, de nem halott még.
Érik számomra egy készülékváltás, kicsi telefont szeretnék és úgy gondoltam, hogy akár újra megpróbálhatnám a Google készülékeket. Így találtam a 4a-ra már nagyon be vagyok sózva.Mik az eddigi tapasztalatitok a Pixeles közösségekkel, custom rom téren akár?
-
janeszgol
félisten
Öcsém anno a Pixel 3a-t akarta megrendelni németországi Media Marktból. De nem tette. Esetleg írj nekik egy levelet, ohgy postáznak-e. (Vagy ha kintvan a honlapon, akkor ott nézd meg.)
Münchenbe megy vonat is, és ott van Media Markt. Oda-vissza kb 60 euró a vonatjegy, és 5-6 órás az út. Szóval egyszerűbb a posta, ha alkalmazzák. Bécsben nem tudom megjelenik-e a Pixel család, ott is van MM. -
sir0cco
tag
Sziasztok. Na úgyfest lassan tényleg befut a 4a.
Kedves fórumtársak valakinek egy tapasztalt tippje, hogy honnan és hogyan lehetne beszerezni majd? -
ghiottone
nagyúr
Így vagyok az OP 7t-vel én is. Annyi teló megfordult már nálam, de számomra a 150 ezren feletti csúcs készülékek nem hoztak annyival többet. Most pl. ha vissza kellene adni a céges 7T-t akkor max. egy OnePlus Nord vagy az aksi miatt inkább egy Moto G 5G Plust vennék. Aztán egy gcam és kész is.
-
ghiottone
nagyúr
- 5.81" 1080P OLED Display
- 144x69.4x8.2mm,
- 143g
- Snapdragon 730G
- 6+128GB
- 3140mAH Battery + 18W Charging
- $349
-12.2MP (F/1.7) 77° FOV Dual Pixel Phase Detection Camera w/ OIS -8MP (F/2) 84° FOV Front Camera -Upto 4K 30FPS, 1080p 120FPS
-Titan M Security Module
-Availability: U.S, UK, Ireland, Germany, Austrailia, Japan, Canada-Pixel 4a 5G - ősszel, $499
-
ghiottone
nagyúr
Nem. Ismerős hiányában onnan most nem is tudok. Régen simán kivitték a postafiókba is, de már 1 éve nem + 2xer megszívtam velük. Egyszer a 250 eurós akciós moto z2 play helyett kaptam egy bicikli láncot és kormány markolatot, máskor pedig nem érkezett meg a 600 eurós csomag ismerőshöz, így inkább olyanokat vettem akik már megvették és felrakták ebayre.
-
xhege
veterán
Mindenhol kerestem a szivárogtatásokban, de fizikai dual simről sehol nem volt szó
Esetleg valakinek van más infója?
-
honeker
őstag
13 is elmult kiváncsi vagyok mi jár a google fejében hogy nem jelenti be a 4a telefont pedig a kinai telok havonta jelenek meg újabnál újab csicsával....
-
honeker
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Pfff - a végén október lesz más névvel? - [link]
-
honeker
őstag
Várom én is a + jelenést 3a csere
-
YouTuber livestreams with Pixel 4a in hand, reveals dimensions and strong haptic motor
Mekkora troll már, hogy épp a csávó egy Youtuben livestreamben mutatja meg a Google olyan készülékét, amely még meg sem jelent!
Amúgy jónak ígérkezik, én még talán az oldalsó előlapi kameralyukkal is meg tudok barátkozni, de miért kell rá az a bazári fém gyűrű?
Ahelyett hogy észrevétlenül az előlapba simulna, még kis is emelik. Nagyon remélem, hogy ez csak a prototípuson van így, mert ezt leszámítva talán mégis meg tudnék barátkozni vele.
-
xhege
veterán
válasz
ghiottone #65 üzenetére
A jelenlegi telefonommal ki kellene húznom év végéig, szóval akkorra már tuti minden kiderül a 4a-ról és az 5-ös szériáról is
Nagyon a 4a felé hajlok, mert egyszerűen nem gondolom, hogy a mindenkori csúcsmodellek megérnek annyi pénzt, amit kérnek értük. Azoknál is mindig van valami kompromisszum, amit a kifizetett vételár tudatában sokkal nehezebb lenyelni.
-
válasz
ghiottone #65 üzenetére
És tényleg annyi a Pixel 4!
Amikor bemutatták, röhögtem az árán és azt gondoltam, remélem befürödnek vele és annyiért a kutyának nem fog kelleni. Hát úgy néz ki így lett!
A Pixel 3a-t meg egyenes már 300 Euro alatt kínálják! Annyiért már az is jó dealnek mondható(én anno 270-ért vettem a Nexust).
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Hopkins95 #63 üzenetére
Valóban hihetetlen, de látok benne rációt mivel folyamatosan az iPhone SE-vel hasonlították össze a 3a-t is, mint megfizethető telefont. Ha konkurens termékként tekintenek a 4a esetén is az SE-re, akkor valamivel el kell csalogatni a vásárlókat onnan. A Pixel 4-eseket amiket 900 eurón indítottak, most 469-ért adják a német MM-ben, Amcsiban 449 dollár.
xhege: ha a 4a tényleg az lesz, akkor lehetséges, de a fő modellek mindig októberben jöttek + ott SD 765/768 -ról szivárogtak infók.
-
ghiottone
nagyúr
Még egy infó a 349 USD árról a 128GB-os modell esetén + 699 dolcsi a Pixel 5.
-
xhege
veterán
Itt már júliusi megjelenésről írnak...
[link] -
xhege
veterán
válasz
ghiottone #52 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek. Szerintem ennél drágább lesz. Azt gondolom, hogy 400$ lesz a 128-as változat. Erre lehet azt mondani, hogy ugyanannyin nyit, mint az iPhone SE, de kétszer akkora a tárhely. A 64-es lehet, hogy 350 lesz. Nagyon várom a megjelenést, és a teszteket, tapasztalatokat róla. Ha duál simes lesz és jók a tapasztalatok év végén jöhet egy. Régóta akarok már nagyon Pixel telót. Kíváncsi leszek a fotós képességekre. Mondjuk ha csak egy lencse lesz benne, akkor nem érzem szükségesnek azt a hatalmas kameraszigetet, de túlélem, ha ilyen lesz.
-
ghiottone
nagyúr
Lehet 299$ lesz a 64Gb-os és 349$ a 128Gb-os? [link]
-
xhege
veterán
válasz
vakablak93 #49 üzenetére
Akkor kellemetlen a hátlapi olvasó, ha a telefon le van téve az íróasztalra. Nekem például ezért is tetszik az oldalra a bekapcsoló gombra integrált olvasó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #46 üzenetére
Elvileg igen. Amúgy, akinek kell - mondjuk a banki appokhoz - a megbízhatóbb hátlapi ujjlenyomat olvasó miatt inkább lehet a 4a-t választják majd. És persze a fizikai dual sim esélye is efelé billentheti a mérleg nyelvét. Akkor lenne még tuti vétel a 4a ha megkapná az ip68-as védettséget is.
Anno a 3a és a 3 között sebességbe annyira nem volt vészes a különbség. A 3a a Snapdragon 820 teljesítményéhez van közel mínusz a melegedés (820-as Pixel 1 nálam kazán volt, de a pixel 3 845-öse is melegedett rendesen). Most a 4a a fentebb linkelt videó alapján simán hozza a Snapdragon 835-ös szintet. Ott 6gb ram van a készülékbe, reméljük tényleg csak ez az 1 verzió lesz. A korábbi Pixelekkel nálam is a 4gb ram volt szűkös.
-
xhege
veterán
válasz
vakablak93 #46 üzenetére
Nyilván lesz a 4a-ra is majd akció, és akkor már nem csak annyi lesz a különbség. Illetve ha valóban a 4a-ban lesz fizikai dual sim, akkor annak akinek ez kell nem lesz a sima 4 alternatíva.
-
vakablak93
őstag
megmaradt a hátlapi ujjlenyomatolvasó és tényleg lesz jack? mindezt kompaktabb méretben na ez eddig határozottan jól hangzik, esélyes hogy ez a kövi telóm, már csak az a kérdés ténylegesen 4 vagy 6 gb rammal jelenik meg, a 4-et kevésnek érzem mióta 10-es droid van .( minden oldalon mást olvasok ramot illetően)
Illetve komolyan nem értem az árazást, nekem nincs vele bajom 400 eur itt németben ,de Saturn és MM 460 eur-ért adja a pixel 4-et is... legalábbis most 3 hétig annyi volt.. és nem az első ilyen akció, 80 eur külöümbség mellett ki választaná ezt? borítékolható hogy lesz még ilyen... -
ghiottone
nagyúr
-
xhege
veterán
A gsmarena adatlapja szerint itt már fizikai dual sim lesz. Igaz ez vagy elnéztem valamit?
-
Soleco
tag
A Snapdragon 765G néhány dolláros felára nem fért bele a keretbe?...
-
agressor12
senior tag
Tavaly megjelnéskor vettem a német MM-ben 360 euroért a 3a-t ami kb 117e Ft-volt akkor.Ezt is meg lehet reális áron venni,csak ki kell mozdulni érte Mo.-ról.
(#23) Paw Milyen adókról beszélsz?A 400 euró az 400 euro bármeliyk EU-s országban.
Az,hogy amit ide behoznak és a 400 eurós telefont 180-ért árulják,az nem adó,hanem sarc. -
rigoberto
őstag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Mellé, mi.
-
válasz
#76289792 #32 üzenetére
Hát ha a turbados árból indulok ki, akkor a Oneplus 6 most 158 ezer körül van, akkor ugyanígy max ilyen 450 Euro/158 ezer forintra számítok. Na most az van, hogy hiába várok én a Pixel 4a-ra is, ha az sem lesz jelentősen olcsóbb, ha igaz a pletyka hogy 400 Euró lesz az ára. Szóval majdnem ugyanannyiért én az erősebb hardvert, teljes, jobb felbontású kijelzőt, nagyobb aksit meg funkcióban gazdag kameraszettet választom.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #31 üzenetére
"terv, hogy várok fél évet és akkora már kapható lesz a 7T Pro emberibb áron" Mennyire gondolsz?
Én megvettem ezt szép telefont, de inkább megválnék tőle, rájöttem hogy számomra felesleges, inkább a szoftver. Ezért is vagyok úgy vele, hogy ha most visszamennék az időben, inkább fele ennyiért 3a-t vennék
-
válasz
#76289792 #30 üzenetére
Ez igaz, hogy a Oneplus túlságosan drága lett és már nem ér annyit, amennyiért árulja pl. az idei modelleket. Én is drágállottam már a 7-es szériát is, de mégis nagyon tetszik a 7 Pro/7T Pro. A Pixelek dizájnja viszont már évek óta nem tetszik, kivétel talán a Pixel 3a. Viszont megnézegetve a tesóm Oneplus 7T Proját a teljes kijelző engem annyira elkápráztatott, hogy én azt mondtam nekem ideálisan ilyen kéne Pixel telefonon hasonlóan szép hátlapi dizájnnal.
Na most pontosan tudom, hogy ezt a Googletől sosem kapjuk meg vagy majd csak egyszer egy távoli galaxisban valami csillagászati áron...
Szóval az a terv, hogy várok fél évet és akkora már kapható lesz a 7T Pro emberibb áron(ha másnem Kínából, nem érdekel), vagy megveszem a tesómtól annyiért, amennyiért az újat venném és ő meg vehet magának amilyet akar.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #29 üzenetére
Nem feltétlenül a SoC-ra gondoltam, sőt talán az az egyetlen fontos. Ez a nagy súly, hatalmas méret viszi el leginkább a dolgot, na meg a 90 hz és a QHD felbontás. Tény nagyon szép, de csak hozzászokás kérdése. Pop-up kamera, lekerekített kijelző, dolby atmos, 3 kamera stb.. mind jó dolog, de ennyi pénzt nem érnek (most nem a használt árakra gondolok).
OnePlus régen erős SoC-al de kispórolt hardverrel szolgált kiemelkedő szoftverezettséget és frissítési időt.
Jelenleg rámentek a csúcshardverre, de ezzel együtt romlott a szoftver is. Frissítésekről ne is beszéljünk.. -
válasz
#76289792 #28 üzenetére
Jogos, tényleg annyi a nagyobb!
Viszont hosszú távon nem overkill a hardver, én most látom Nexus 5x felhasználóként, hogy most a Oneplus 3 Snapi 820-asa lényegében még mindig vígan elhajtja készüléket laggok nélkül illetve futnak rajta a legújabb játékok, míg az én Snapdragon 808-asom laggol meg játékok alatt izzad mint a disznó. Akármennyire is szeretem a telefont, hosszú távon a Google sem tud a gyengébb hardverrel csodát művelni.
-
válasz
#76289792 #26 üzenetére
Hát persze hogy nem tudod, mert 188-tól már kapható Turbadótól zsír új!
Én helyedben 150-ért meg attól olcsóbban próbálnám eladni, annyiért szerintem elmenne.
Turbadóbál a Pixel 4 meg már nem is kapható jelenleg...de épp néztem azért a 178-ért sem elérhető már, hanem 206 ezer a legolcsóbb most.Ha annyira Pixelt akarsz eladod nos veszel belőle Pixel 3a-t vagy 4a-t, szerintem kiadja belőle.
-
enginev3.0
félisten
Valami komolyabb nem várható tőlük? 2020as designnel
-
ak76
senior tag
Utoljára a Nexus 4-est vettem tiszta google rendszerrel, annak már vagy 8 éve, imádtam azt a vasat, pedig volt baja bőven, de azóta sem érzem a késztetést a Google telefonra, egyrészt drága lett, másrészt nem vonz a tiszta droid.
-
válasz
#76289792 #12 üzenetére
Igen, a szoftver jó, de én már ott tartok, hogy inkább régebbi modellből Oneplust választanék. Mert az is ad olyan jó szoftvert - ha nem jobbat. Öcsémnek olyan telefonja lett tavaly és nagyon összehasonlítható a 2 felület, én nem vélek felfedezni különbséget, sőt, funkcionalitásban vagy lóerőben a Oneplus még ott is hagyja a Google telefonokat.
-
batai15
félisten
Én nem tudom mit akar a google. Pixelek sem mennek annyira pedig amúgy jó készülékek általában . Kijön egy olcsóbb modellel aztán olyan elbaltázott dolgokat művelnek mint a 3a tároló sebesség ..
És idén sem sikerült a kijelzőbe integrálni az fpt , vagy akkor már pixelbol at rakni a feloldási megoldást .
Mindezt 200 ezer körüli áron. -
ghiottone
nagyúr
Remélem hamar elérhető lesz a német amazonon.
-
-
pusszycat
nagyúr
Hova lett a 2 cm vastag notch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest