- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #130 üzenetére
Esetleg vannak itt olyanok, akik más google pixel készülékkel rendelkeznek.
Anno nekem egy fehér Nexus 4-em volt 3évig erről a vonalról, imádtam pac-man rommal.Most egy Xiaomi Note 4-em van (mido), aminél a felhasználói közösség pörgött itthon és külföldön is. Mostanra már kezd szép lassan kifújni, de nem halott még.
Érik számomra egy készülékváltás, kicsi telefont szeretnék és úgy gondoltam, hogy akár újra megpróbálhatnám a Google készülékeket. Így találtam a 4a-ra már nagyon be vagyok sózva.Mik az eddigi tapasztalatitok a Pixeles közösségekkel, custom rom téren akár?
-
xhege
veterán
válasz
ghiottone #65 üzenetére
A jelenlegi telefonommal ki kellene húznom év végéig, szóval akkorra már tuti minden kiderül a 4a-ról és az 5-ös szériáról is
Nagyon a 4a felé hajlok, mert egyszerűen nem gondolom, hogy a mindenkori csúcsmodellek megérnek annyi pénzt, amit kérnek értük. Azoknál is mindig van valami kompromisszum, amit a kifizetett vételár tudatában sokkal nehezebb lenyelni.
-
válasz
ghiottone #65 üzenetére
És tényleg annyi a Pixel 4!
Amikor bemutatták, röhögtem az árán és azt gondoltam, remélem befürödnek vele és annyiért a kutyának nem fog kelleni. Hát úgy néz ki így lett!
A Pixel 3a-t meg egyenes már 300 Euro alatt kínálják! Annyiért már az is jó dealnek mondható(én anno 270-ért vettem a Nexust).
-
xhege
veterán
válasz
ghiottone #52 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek. Szerintem ennél drágább lesz. Azt gondolom, hogy 400$ lesz a 128-as változat. Erre lehet azt mondani, hogy ugyanannyin nyit, mint az iPhone SE, de kétszer akkora a tárhely. A 64-es lehet, hogy 350 lesz. Nagyon várom a megjelenést, és a teszteket, tapasztalatokat róla. Ha duál simes lesz és jók a tapasztalatok év végén jöhet egy. Régóta akarok már nagyon Pixel telót. Kíváncsi leszek a fotós képességekre. Mondjuk ha csak egy lencse lesz benne, akkor nem érzem szükségesnek azt a hatalmas kameraszigetet, de túlélem, ha ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest