Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Totheground

addikt

válasz Darkrage #77 üzenetére

"Sajnos a legnagyobb hibája az iphonenak az APPLE cég, buták ahhoz"
    Nem gondolod, hogy ez kisse meredek? Mert szerintem nem is kicsit. Egyebkent meg nezz utána, hogy a készülékek kotul mennyi JBs, aztan ebbol vonj le egy olyan 45-55%-ot aki viszont a lopkodas miatt hasznalja (olyan egy eves adat, Inst./JB arany, de a cikketmost nem talalom). Eleg durva kissebbsegrol van szo. En pl akkor kezdenek el a valtason gondolkodni, ha teletomnek minden szemet tweakkel az iOSt.

"szinte semmi másból nem állnak a frissítések sajnos már régóta"
    Szerintem meg eleg sokmindent kaptunk az elmult 1-2 evben.

A design valtas valszeg most jon, bar remelem nem egy nagy valtas, inkabb csak finomhangolas lesz.

Ez a testreszabas meg mar olyan regi vesszoparipa, hogy az hihetetlen. MINEK? Hogy ikonok helyett kulonbozo ruhas csillamfaszlamakat lassak a menuben? A JB-es telepitheto theme-ek nagy resze ocsmany, van egy-ket minimalista, ami jo, de kb ennyi.

"h*lye csatlakozóktól kezdve"
    Ja, milyen szar. Az Apple 13 evente valt csatlakozot, es egy rakat gyarto gyart hozza kiegeszitoken. Milyen jo is lenne itt is vegigmenni a kulonbozo usb mutaciokon. Nem is ertem, miert nem csinaljak...

En ismet csak az eddigieket tudom ismetelni. Csoppet sem erzem korlatozva magam, pedig ahol lehet, Apple cuccokat hasznalok.

Új hozzászólás Aktív témák