- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
amire végigolvastam a topicot pont kiszáradtam a röhögéstől nem tudom miért kell maga a készüléket szidni nem ő tehet róla hanem a kedves országunk jó persze alapból is marha drága az az 5 betű de akkor is jó cucc a szifon csak nem itt kell megvenni ez ilyen egyszerű
-
Murderer69
őstag
Van egy barátom telefonboltos és ő is kintről hozza szinte minden telót kintről hoz elég emberi áron
kis példa Nokia N95 8Gb 35K Nokia E51 18K és még sorolhatnám.. szóval nem nagyon hiszem hogy kell hozzá állandó kinti lakcím vagy ha kell is van kiskapusien igen ebben igazad van de hidd el többen vannak akik 300 alatt keresnek mint azok akik felette
-
Murderer69
őstag
"egyébként ne essünk túlzásba azért, ehhez az iphone árakhoz nem kell gazdagnak lenni. vagy más a gazdagságról alkotott fogalomkörünk
"
háát azért ezt így nem jelenteném ki
vagy van cash-ed azt megveszed kp-ra
vagy életed végéig (ha nem is addig de legalább 2 évig) raboskodsz a T-nél
horror áron ennyi erőből kimész olaszba azt megveszed "fele" ennyiért és még kirándulsz is 1-et -
Murderer69
őstag
Imádom ezt az országot
és az a legborzasztóbb hogy tényleg pikk pakk el fog fogyni
igaza volt az egyik előttem szólónak tényleg itt laknak a leghülyébb gazdagok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest