Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs80
tag
válasz
Joe bácsi #651 üzenetére
Az ügyintéző/boltvezető hölgy többször határozottan állította, hogy vezetői utasításba van adva, hogy csak és kizárólag így adhatja el.
Mindenesetre megvan a megoldás
Apu időtlen idők óta T-s.
Készülékváltással aranykártyásan biztos van valami kedvező lehetőség részletfizetéssel rá.
Ő megveszi a készüléket, én meg csak a számomat átviszem úgy előfizetésesre, hogy készüléket nem fogok venni
Máris meg van oldva a dolog.Persze ettől függetlenül a héten, vagy a jövő héten beszélek majd két ismerőssel a megfelelő hatóság kötelékéből.
(A vicc az egészben, hogy annál a cégnél, ahol dolgozom pont a T-vel van partneri viszonya, azaz közvetve majdnem saját dolgozó vagyok :p )
(magicbookban megnéztem, és sajnos tényleg van ilyen utasítás
gondolom még nagyobb pénzeket akarnak legombolni az emberről)
-
C^^
őstag
válasz
Joe bácsi #387 üzenetére
"Persze most jössz azzal, h. hívjam fel."
Tévedsz, én nem jövök semmivel. Épp ezért írtam, hogy el tudom képzelni/fogadni, hogy van, akinek ez fontos funkció, hiszen nem vagyunk egyformák.
Viszont azt nem értem, hogy egyesek miért nem tudják azt elfogadni, hogy van, akinek pedig megfelel ez a készülék.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest