- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JarrekStar
tag
válasz
honfoglalo #722 üzenetére
Én is megkaptam 2 napon belül méghozzá részletre
-
JarrekStar
tag
Ide is beírom: És ebben a pillanatban elfogyott a fehér 16gigás a webshopból, már csak fehér 32es van
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #666 üzenetére
Na hétfőn 16 óra után hozzák...
-
JarrekStar
tag
ÓÓÓ hogy rohadjon meg az a k*rv* T-Mobile...Most volt itt a futár és elbaxtak valamit és nem részletfizus számlát kaptam így nem vettem át...felhívtam a supportot és a gépben pedig jól van benne a rendelésem...Leghamarabb kedden lehet meg...
-
JarrekStar
tag
válasz
dbalazs80 #646 üzenetére
Szerintem webshopból is megrendelheted, bár ott csak fehér van most, de sztem az még szebb is
Ott is lehet részletre venni. Én is most vettem meg úgy, holnap délután hozza a futár. Előlegbe kértek a kezdőrészleten felül 20k-t amit levonnak a számlából. És eddig csak egy domino-m volt
Ha a webshop nem kínálja fel a részletfizut, akkor hívd fel a support számot, el tudom képzelni, hogy a számhordozást is elintézik! -
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #631 üzenetére
Valaki itt a ph-n írta, hogy ezt az akciót meghosszabbították szeptemberre. Vagy ebben a topicban vagy ebben. Kérdezd meg a support számon szerintem. Készségesen segítenek
-
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #629 üzenetére
Fehér, fekete az nincs még a webshopban se...Nem is értem, miért csak fehér jön...
-
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #627 üzenetére
Most beszéltem a szállítási osztállyal és kiderült hogy +20k letét kell, csak így vehetem meg, mondjuk ezt levonják a számlákból... De pénteken 16-20ig hozzák
-
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #620 üzenetére
Hát ja, én is feliratkoztam arra a listára 2 hete de meguntam a várakozást és inkább megrendeltem a webshopból
-
JarrekStar
tag
Na gyerekek! Megint van a webshopban 16 gigás fehér!
Én most rendeltem meg, még ma hívnak, hogy mikor szállítják.
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest