- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
aha... pénteken 5 darab volt a webshopban. Mire végére értem a regisztrációnak (felhivtam az ott látható számot, az üf segitségéért spec dijcsomag miatt) addigra az utolsó 5 darab is elfogyott. A hölgy megpróbált segiteni végignézte a T-pontokat, már sehol sem volt.
Egy topiktársunk panaszkodott itt (másik iphone topik) éppen 12 óra elött, hogy személyesen volt bent és már nincs a boltokban 16GBs fekete.
(ma délelött én is voltam bent (10.30kor, kiemelt T-pont, hát persze hogy nincs- és tulajdonképpen mit is képzelek én hiszen elkapkodták....) na ezután hivtam fel a webshopot.
-
hanee
senior tag
Ezt ugye nem kérdezted komolyan?
A hitelképességi vizsgálat azért kell, mert amikor megnézik, hogy hol dolgozol és mennyit keresel, meg hány éves vagy, és mi a végzettséged, abból le tudják szűrni azt az információt, hogy előreláthatólag tudod-e fizetni az előfizetést. Például ha egy hónapja kezdtél dolgozni és próbaidőn vagy valahol, szinte 100%, hogy kérnek kauciót.
És ezt azért csinálják, hogy a minimálisra csökkentsék annak a kockázatát, hogy valaki megveszi és lelép vele anélkül, hogy fizetné, mert nekik az egy csomó pénzbe kerül ha be kell hajtani jogi úton a tartozást, főleg kisebb összegnél (kisebb összeg alatt akár érts 100-150 ezer Ft-ot is).
Természetesen nincs rá garancia, hogy egy szuper-hitelképes ember, aki eddig keresett havi 300-at nettoban nem rugják ki egy hónap múlva, de legalább minimalizálható a kockázat.
Az más kérdés, hogy adott esetben irreális dolgokhoz támasztják a mentességet (pl. magas keresethez, vagy hogy legalább 2 éve dolgozz egy helyen), viszont érthető a dolog, főleg a jelen gazdasági helyzetben, amikor hitelek százai dőlnek be amúgy is.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest