- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
honfoglalo #722 üzenetére
Nem ajánlod, nem ajánlod...
Ha ki van irva a webshopban, hogy van, akkor 90% az esély , hogy megkapod. A maradék 10% az az amikor éppen töltöd ki a rendelést, és közben elfogy.... (sietni kell
)
Én kaptam és sokan mások is....
Van konkrét példád, vagy csak úgy mondod.... ?
-
Galahed
senior tag
Egy másik topikban egy jogász már végigment a kérdésen, neki elhiszem. A JB-t a saját gépeden az Apple nem tilthatja meg. Amit az után elkövethetsz, pl Warez progik telepitése, na azt igen, de az máshol is tilos, egyetértek vele. A JB egy sima procedúra, néhány szabadon terjeszthető progi feltelepitése az Apple rendszerére.
Itt vannak a ROCK progik. (intelliscreen, ireal SMS, stb ) Pénzért lehet őket jogtisztán venni. (vettem én is- mivel én általában venni szoktam a progijaimat.)
itt:
http://www.rockyourphone.com/Ők ezekszerint törvényesen, jogtisztán hatolnak be az Apple rendszerébe. Pont úgy ahogy a JB procedurája müxik. Él virul, késziti és adja el a progikat. Engedélyezve van nem egy országban.
-
Galahed
senior tag
válasz
Atlantis #597 üzenetére
Ezzel meg tele van a hócipőm... (hadd háborodjak már fel én is..
)
A Win-es készülékekre nem teszünk progit?? avagy másik ROM-ot?
Az Omniát aki kiadta a gyári ROM-al le kéne lőni, mert büncselekményt követett el. (az első sorozatról beszélek) és csak a sokadik ROM-al lett jó.
A Xperiára is csak a sokadik ROM volt a megfelelő, az első kriminális.A közhiedelemmel ellentétben a JB az nem warez. Amit enged na az már lehet. De a WinMo ugye meg alapból engedi... Tiltsuk be a Windowst, vagy nevezzük wareznek??
Szóval akkor mi is a különbség a WinMO fözött ROM-jai és a JB között?
Szóval az hogy tettem fel rá egy progit, nehogy már az miatt felejtős legyen a navigáció... ez ostobaság lenne.
-
Galahed
senior tag
válasz
Viktor0610 #596 üzenetére
"ilyen hozzászólásokra" reagálva:
Elötte használtam : Omnia-t, HD-t, Xperiát- ebben a sorrendben. Ezért irtam amit irtam. Nem akartam összehasonlitást tenni, bots ha úgy jött ki. Nekem ez a tapasztalatom, ennyi.
-
Galahed
senior tag
Természetesen nem.
Alapban az iPhone 3 progginak enged multitask-ot.
-mail
-phone
-iTunesVan még néhány pl Skype, de ebbe most ne menjünk bele...
Van rá viszont backgrounder- egy kis progi, ami engedi a multitaskot mindegyik progi számára. Igy lazán megy a háttérben. Utoljára múlt héten szivtam meg vele, amikor az iGo-t a háttérben hagytam (a WinmO-val ellentétben itt nem is vettem észre a rendszer teljesitményén, hogy ott dolgozik) csak gyanús volt hogy hamarabb merült (ennyit nem telefonáltam - gondoltam).... Hát itt sürübben kell nézegetni a task managert. (persze lehet konfigurálni, hogy melyik futhat a háttérben melyik nem)
-
Galahed
senior tag
aha... pénteken 5 darab volt a webshopban. Mire végére értem a regisztrációnak (felhivtam az ott látható számot, az üf segitségéért spec dijcsomag miatt) addigra az utolsó 5 darab is elfogyott. A hölgy megpróbált segiteni végignézte a T-pontokat, már sehol sem volt.
Egy topiktársunk panaszkodott itt (másik iphone topik) éppen 12 óra elött, hogy személyesen volt bent és már nincs a boltokban 16GBs fekete.
(ma délelött én is voltam bent (10.30kor, kiemelt T-pont, hát persze hogy nincs- és tulajdonképpen mit is képzelek én hiszen elkapkodták....) na ezután hivtam fel a webshopot.
-
Galahed
senior tag
Van még 29 darab 3GS (fekete 16GB) a T-nél.... Ha siettek még jut, én most kötöttem le 1 belőle... (A többi szinű és méretűről nincs infóm)
Ez az a nagyobb mennyiség ami érkezett????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest