- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ult1mate
tag
Nekem is van UPLAY PC-re 2 meghívóm ß-ra ha érdekel valakit...
-
LouiS22
veterán
Én kaptam meghívót az XONE zárt bétába.
Ha valakit érdekel, 4 embert meg tudok hívni, az alábbi feltételekkel:
1. XONE only
2. legyen ubisoft accountod, ahhoz társítva az XONE Gamertaged.
3. a szólóhoz nem kell Gold
4. Multihoz kell Gold
5. péntek 10 (GMT) és hétfő 10 (GMT) között érhető el a zárt béta.Ha a fentiek alapján vállalod, akkor dobj egy privit, Ubisoft Friendnek tud csak menni a meghívó.
-
duvi
nagyúr
dupla, törölhető.
-
duvi
nagyúr
Szerencsére a karaktergenerálás kellően részletesre sikerült, nem úgy mint a Divisionben. A látványvilág elfogadható. Az első órás játékbemutató alapján, a járművek fizikája maradt a nevetséges kategóriában. Valószínűleg egy bő hónappal a megjelenés előtt, ezen már nem fognak változtatni. Kár érte, mivel a többi részlet kidolgozása egészen jól sikerült, csak ez az egy ami erősen kilóg és illúzióromboló. Persze ez csak a személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest