- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mysterion
tag
Egyetértek. Nagyon sok hibát ugyanúgy elkövettek, mint amiért anno az almát kritizálták. Ez azért vicces, hogy ennyire utánozzák, de legalább igyekeznek javítani.
Még bízom benne, mert amit látok már most a rendszerből az nekem nagyon tetszik, és a lehetőségek ami miatt reménykedem. Az egyetlen ami nagyon bassza a csőrömet, hogy van kb. egy tucatnyi "kivételezett" ország, akik rendeltetésszerűen használhatják, mi meg a maradék igazából csak megvehetjük a készüléket, de nem használhatjuk ahogy ki lett találva, mert azért annyira nem vagyunk értékesek. (Marketplace) És igazából ez az egyetlen ami nagyon zavar az egészben, de ez meg nem a rendszer hibája, hanem a gyártó mentalitása ilyen.
-
Mysterion
tag
De. Amelyik zenének van háttere ott kiválasztjuk a lejátszást, és akkor a fő oldalon a tiles között annak a háttere lesz a multimédia hub képe. A zune zeneboltban bármelyik album aminek van háttere annál elég belehallgatni és akkor beáll arra.
Képnél sokkal egyszerűbb: Belépünk a Pictures HUB-ba, ott valahol ahol kategóriákat lehet választani egy üres részre rábökünk és kicsit tartjuk, akkor bejön a menü, ahol lehet választani, hogy a telefonon tárolt képekből random válasszon nekünk, vagy mi magunk választhatunk.
Egyébként meg a többi vitához annyit tennék, hogy ez szubjektív szerintem kinek mi tetszik és meglátásom szerint értelmetlen ezen vitázni. Én azért választottam a WP7-et, mert nekem az ikon sereg a képernyőn nem kell, a WP7-ben tiles az ami nagyon megtetszett, és most is nagyon tetszik. A sebességével meg nem volt bajom, biztosan nekem nagyon rossz volt, és most nagyon jó lesz, de eddig sem zavart.
Ha egyszer végre elérhető lesz a megvásárolható tartalom a marketplaceben, én nagyon elégedett leszek. Addig meg elfogadtam, hogy ez 1.0-ás, és ahhoz képest nekem nagyon bejött. Ezért adok nekik időt idén, és egyelőre bízok a platformban. Ha tartják, hogy az év második feléig rendezik a hiányosságokat, akkor asszem hosszú távon jól megleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Yettel topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged