Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mysterion

tag

válasz Integra #150 üzenetére

Egyetértek. Nagyon sok hibát ugyanúgy elkövettek, mint amiért anno az almát kritizálták. Ez azért vicces, hogy ennyire utánozzák, de legalább igyekeznek javítani. :) Még bízom benne, mert amit látok már most a rendszerből az nekem nagyon tetszik, és a lehetőségek ami miatt reménykedem. Az egyetlen ami nagyon bassza a csőrömet, hogy van kb. egy tucatnyi "kivételezett" ország, akik rendeltetésszerűen használhatják, mi meg a maradék igazából csak megvehetjük a készüléket, de nem használhatjuk ahogy ki lett találva, mert azért annyira nem vagyunk értékesek. (Marketplace) És igazából ez az egyetlen ami nagyon zavar az egészben, de ez meg nem a rendszer hibája, hanem a gyártó mentalitása ilyen.

• Mysterion

tag

válasz moonman #145 üzenetére

De. Amelyik zenének van háttere ott kiválasztjuk a lejátszást, és akkor a fő oldalon a tiles között annak a háttere lesz a multimédia hub képe. A zune zeneboltban bármelyik album aminek van háttere annál elég belehallgatni és akkor beáll arra.

Képnél sokkal egyszerűbb: Belépünk a Pictures HUB-ba, ott valahol ahol kategóriákat lehet választani egy üres részre rábökünk és kicsit tartjuk, akkor bejön a menü, ahol lehet választani, hogy a telefonon tárolt képekből random válasszon nekünk, vagy mi magunk választhatunk.

Egyébként meg a többi vitához annyit tennék, hogy ez szubjektív szerintem kinek mi tetszik és meglátásom szerint értelmetlen ezen vitázni. Én azért választottam a WP7-et, mert nekem az ikon sereg a képernyőn nem kell, a WP7-ben tiles az ami nagyon megtetszett, és most is nagyon tetszik. A sebességével meg nem volt bajom, biztosan nekem nagyon rossz volt, és most nagyon jó lesz, de eddig sem zavart. :)

Ha egyszer végre elérhető lesz a megvásárolható tartalom a marketplaceben, én nagyon elégedett leszek. Addig meg elfogadtam, hogy ez 1.0-ás, és ahhoz képest nekem nagyon bejött. Ezért adok nekik időt idén, és egyelőre bízok a platformban. Ha tartják, hogy az év második feléig rendezik a hiányosságokat, akkor asszem hosszú távon jól megleszek. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák