- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Honor Magic V2 - origami
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Másnap csont nélkül sikerült.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Szoftverhiba miatt új telefon, új telepítés (lett volna, ha már egyszer megszerezve és benne a telepített listában): "A termék nem elérhető"
FaszaHR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Gabesz87 #596 üzenetére
Olvasd át ezt, itt mindent megválaszolnak.
(#599) anonymus89 lehet hogy mégsem, beleolvastam a fenti linkbe, és ott írják a iOS-t is, így úgy néz ki én tévedtem és le lehet tölteni az ottani áruházból is
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz anonymus89 #597 üzenetére
Most komolyan azt kérdezed hogy tölthetsz le iOS-re egy androidos programot ?
(#596) Gabesz87 Igen. Elvileg igen. Nem.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Valóban, az kimaradt Gyári, csupán rootolva van az idióta sd kártya korlátozás miatt. Persze, ott van, és egy kép ahol alul a lényeg:
[link]
Lehet átírom a build.prob-ban S3-ra, a Samu meg nyeljen békát...Egyébként eddig sem értettem miért jó ha mondja az utca nevét, tudom hová akarok menni, oda vigyen el Ha érdekel majd leolvasom a tábláról
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Gondolod írtam volna ha előtte nem próbálom ki amennyire tudom? S4-hez nem jár. Amennyire most időmből engedte, megtudtam S3-hoz pont igen, és S5-höz is. Még egy FB bejegyzést is találtam ahol pont kérdezik, hogy S4-hez miért nem jár. De mondok jobbat, a Samu app boltja is eltűnt a netről, legalábbis nálam az apps.samsung.com oldal sem jön be már, régebben még én is használtam.
Játékot csak azért hoztam fel, akár lehetne szidni ezt is, hiszen telefonnal 'megkaptam', mégsem kötötte hozzá a fiókomhoz, hanem csak a telefonhoz.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Van egy kis csúsztatás az egészben, ugyanis nem minden samsung telefon kapja meg. Nekem pl. történetesen nem jár az S4-hez a magyar tts. Nem is tudom letölteni. Ráadásul amit az S2-höz kaptam játékot és játszottam vele, azt S4 alatt meg kellene vennem... De mondhatnám a Gameloft-ot is akár mint egy szar cég, a megvásárolt játékkal nem tudok az új telefonomon játszani mert nem jó a felbontása.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz #40993792 #444 üzenetére
Persze, azzal kezdtem, hisz tudtam hogy ez a hibája. De van más is, pl. Jászárokszálláson sem ismeri a Rosenberger Katalin utcát. Ide kellett volna mennem a múltkor céghez. De még tovább menve, ha elkezded beírni, kidobja a Rosenberg Házaspár utcát amit kiválasztva a Rozmaring utcára dob. A google maps-en helyesen jelenik meg, meg egy másik navigációban is, de találtam olyat amiben szintén rosszak az adatok. Tehát két navban jó, kettőben helytelen.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Szerintem azért nem megy, mert a telefonja külföldön van (ha jól gondolom). A saját telefonodon vedd fel a fiókját, és azon keresztül telepítsd fel a telefonodra, úgy mennie kellene már utána neki is (de lehet akkor is csak magyarországon belülről, de legalább hozzá lesz kötve a fiókjához).
HR24.hu
-
zseko
veterán
Nekem szintén telenoros S4 van független kiadásban, mobilneten simán letöltöttem. Igaz szólt, hogy nagyméretű és wifin kellene letölteni, de az épp nem volt a közelben. Nézd meg (ha megtudod) hogy mobilneten menne-e. Alapból nem is kezdte el letölteni nekem mert várta a wifit, úgy kellett leállítanom, kikapcsolnom, és újra indítanom a letöltést.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Grande Ale #339 üzenetére
Az iGO régen nem ismerte az utcánkban a páros házszámokat, csak a páratlan oldalt. Azóta eltelt cirka tíz év - és még most sem ismeri.
HR24.hu
-
zseko
veterán
air már meg is válaszolta, de kettővel alattad ott a képernyőmentésem, hogy hogyan lehet kimásolni az apk-kat a filekezelővel Az általad említett progi is csupán ugyanígy tudja kimásolni véleményem szerint, neki sem lehet nagyobb jogosultsága szerintem.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Elolvasva amit írt nem értem mit kell mindenféle csoda appal, meg internettel, meg böngészővel szerencsétlenkedni az apk kimásolásához, egy normális filekezelő kell, és a telefonon ki lehet másolni fél pillanat alatt mindenféle hókuszpókusz nélkül. Mondjuk amit ő írt az még mindig egy egyszerűbb megoldás, némelyik ötlet sokkal kuszább...
(#296) nfsu17 Nekem simán lejött S4-re, igaz mobilnettel szedtem le mert nem voltam otthon és türelmetlen voltam
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz szabieable #178 üzenetére
Én, mint 'egyszeri hobbiuser' hajlandó vagyok 20€-ért megvenni a Sygic programját, holott nagy valószínűséggel a 49 országból jó ha 5 országba elmegyek, de úgy állok hozzá, hogy 'majd jó lesz valamikor'. Ezt a pénzt hajlandó lennék (lettem volna) elsősorban az iGO-ra költeni, de nekik büdös a pénzem, a Sygic-nek ellenben nem.
Nagyon kíváncsi leszek majd teljesítményben mit mutat, mert a virágboltiak nevetséges gyatrán futnak egy S4-en, egy Mio A501-en jobb teljesítményt nyújt... A Sygic (vagy bármi más) mind jobbak.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest