- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz gyuri2008 #700 üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele mélyebben, mert én is segítettem! Csak ott tenni is kellett volna valamit.
Viszont nem arra van a fórum, hogy mindent 168 milliószor írjunk le.
Sokkal hasznosabb az olyan tudás, ha tudom, hogy mit, hol találok meg, és ebben az esetben még a sikerélmény is megvan, hogy egyedül oldottam meg a problémát, nem azt vártam, hogy valaki más megoldja helyettem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dzsi23
addikt
válasz gyuri2008 #460 üzenetére
SVOX és Mariska (ingyenes trial verzió). Ezeket telepítsd, aztán Beállítások -> Nyelv és bevitel -> Szövegfelolvasó opciói -> itt kiválasztod az SVOX C...-t, rányomsz mellette a kis fogaskerékre (ez behozza a beállításait) -> Nyelv -> magyar.
De ha már S3 Neo (ami ugye nekem is van), nem kell sem SVOX, sem Mariska, hanem a "Szövegfelolvasó opciói"-ban kiválasztod a Samsung szövegfelolvasót, aztán mellette a fogaskerék -> Hangadatok telepítése -> megkeresed a magyart, és mellette rányomsz a letöltésre (lefelé mutató nyíl aláhúzással), behozza a magyar hangot (Samsung TTS Hungarian Female High Quality) -> Telepítés. És ez még jobb is, mint Mariska, és nem trial (Mariskából is van full verzió, de az fizetős, és ez akkor is jobb).
Ezek után kell újra futtatni a varázslót igo-ban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest