Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
<Adamsky> #680 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy ha később újra rakja a telefont vagy bármi más féle romot szeretne feltenni, akkor nem fogja tudni ismét lehúzni a play-ből. Én jártam már úgy más alkalmazással, hogy egyszer felrakta, aztán frissítést se töltötte már le, mert addigra kiszedték a telefont a támogatottak közül...
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #680 üzenetére
Inkább legyen egy mentés az eredeti build.prop -ról, egy CWM, vagy TWRP recovery és egy kipróbáltan működő AROMA fájlkezelő! Szokták úgy is, hogy az eredeti build.prop -ot is meghagyják átnevezve.
-
Debilon
addikt
válasz
<Adamsky> #561 üzenetére
ez minden rendben van és eddig is tudtam, engem csak az zavar, hogy nyílegyenes úton lehetne menni a kútig, és ebből kifolyólag azt sem értem, hogy keveredtek oda a 19 meg 22 km-es útvonalak
na mindegy, csak furcsállom, mert egyik másik navi sem csinált eddig ilyet
EQMontoya: első indítása volt IGO-nak, nem volt utolsó pozíció, én csak a hosszú és felesleges kerülőutak tervezését furcsállom
-
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Hm. Egy ingyenes szoftvert korlátoznak, hogy az amúgy pénzért eladott androidos Prestigio meg Navon tableteknek (amire előre telepítve van egy teljes értékű iGO) ne állítsanak konkurenciát - ahol még van némi bevételük.... Vajon miért is teszik?
A válaszban ki volt emelve, hogy üzletpolitikai okokból. Nem technikai.
-
EQMontoya
veterán
válasz
<Adamsky> #521 üzenetére
Ez pl. azért lehet, mert Indonéziára licenszeli valaki, és mondjuk az előfizetőinek ingyen adja?
Ha megnézed, nem is az NNG adja ki.Vagy esetleg a rohadt édesanyját az autógyártóknak is, ha valaki az egyik valóságsóban nyer egy ingyen autót? Vedd észre kérlek, hogy ugyanaz a kettő!
Kiegészítése: Ők vannak az Indonéz iGO mögött.
-
zsigus
őstag
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Olvasd el ezt a hsz.-t.
Az NNG-nek van millió partnere az autóiparban, ha ők azt mondják ne legyen 7"-nál nagyobb készülékre elérhető akkor nem fognak szerződést bontani a Pioneer-el, vagy 30 autómárkával...
Nem tudom, hogy ez mennyire fedi a valóságot, de tényleg felesleges ezen ennyit rugózni. Aki Play-ből nem tudja letölteni, az megszerzi máshonnan. Pont.
-
-
EQMontoya
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Ha nem alkalmazás boltból telepítetted, akkor nem fogsz kapni rá frissítést (legfeljebb manuálisan tudsz telepíteni újabb APK-kat). Ha onnan, akkor azon keresztül fognak érkezni.
Az .obb pedig egy konténer fájl, olyan mint egy zip. Benne több fájl lehet, amiket lehet egyesével frissítgetni. Szóval ez nem érv semmire. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #35 üzenetére
Nem, egy korábbi interjúban azt találta mondani az egyik vezető, hogy "az Android a warez melegágya", amit már akkor is kiröhögtünk. Azóta egyébként - hm - szofisztikáltabb lett a piac, egyrészt többen hajlandók fizetni appokért, lett lehetőség in-app purchase-re, tehát azért bizonyos szempontokat nézve igaz az, hogy a korábbi apk-vadászat és root-mozgalom kevesebb százalékban van jelen, leginkább azért, mert sokkal több a mezei okostelefonos júzer, aki nem ért és nem is akar érteni a haxoláshoz.
De ez szerintem meglehetősen tökmindegy, egy piaci alapokon nyugvó cég úgy döntött, hogy nem teszi elérhetővé erre a platformra a szoftverét valamiért és ezért nyilván lehet pattogni, de beleszólni nemigen. És lehet, hogy ez bizonyos júzereknek fáj, de ugyanakkor tény, hogy amit autóipari beszállítóként elértek, az alapvetően elég komoly, tehát üzleti szemmel nézve ez egy védhető döntés. Volt számos olyan húzása a NNG-nek korábban, ami miatt lehetnek ellenszenvesek, de ettől még azért elég sok munkahelyet teremtettek és jobb későn mint soha alapon csak kitoltak most egy ilyen free lehetőséget és várhatóan jön majd ezt követően a pénzért letölthető verzió is.
Nem kell őket szeretni, de mondjuk ha most kvázi ajándékba adják bárkinek a szoftvert, akkor az pont nem az az időszak, amikor okvetlenül arcon kéne őket egy fórum-cicaharc keretében rúgni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Április 20-tól ingyenes lesz a szoftver letöltése, ezzel ünnepli az NNG a tizedik születésnapját.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest