- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz #79335424 #783 üzenetére
Ehh, már hiányzott innen egy kis trollkodás, de tudom, hogy szereted itt kavarni a sz.rt. Miért ne hinném el? Miért ne olvashatnák? Nem vesz el sok időt az életükből. Te csinálnál egy alkalmazást, nem olvasnád el a véleményeket? Szomorú... Ahogy írtam, "vagy lesz belőle valami, vagy nem", de ha elolvassák, már nem felesleges leírni.
-
dzsi23
addikt
Nem felesleges, pont erről volt szó a másik topikban. Az ötleteit leírhatja bárki, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
-
dzsi23
addikt
Leginkább ez a "maga alá húzza" kavart be nálam, meg úgy az egész mondat, érdekes megfogalmazás, de így már értem, köszönöm.
A Play-en viszont nem kell kiválasztani, hogy appot, könyvet vagy mást akarok letölteni, mert ott van a kezdőképernyőn a kereső, tehát beírhatod egyből, hogy "szülinapp". -
dzsi23
addikt
"amikor beírtam az url-t, maga alá húzta ugyanazt a programot, amivel egyébként telepíteni kell rá a csomagokat, de nem a főképernyőn, hanem azon, amin a megtalált igo volt."
Ennek a mondatnak az értelmezésével inkább nem fárasztom magam, valszeg meghaladja a képességeimet...
-
-
dzsi23
addikt
Én még nem láttam olyat, hogy warezos alkalmazások bekerültek a saját alkalmazások közé, még akkor sem, ha a telepített alkalmazás oldalán "Telepítve" van, de lehetséges. Viszont ha a Play szerint nem kompatibilis, akkor a Play-ről nem tudja telepíteni, csak külső forrásból. De állítólag a Play-ről telepítette, így szerintem irreleváns az egész.
-
dzsi23
addikt
-
-
dzsi23
addikt
válasz #79335424 #553 üzenetére
És az a nuance tts hivatalosan is elérhető valahol? Én is utánanéztem még tegnap, és pár oldalon írják, hogy Mariskával ellentétben ez ingyenes, viszont mindenhol csak data.hu-s meg zippyshare-es linkek vannak. Vagy netán a Nuance rakta fel data.hu-ra? Kétlem. Ilyen formában Mariska is elérhető "ingyen", csak ez már warez.
De ha tudsz mutatni egy hivatalos linket, ahol ingyenesen elérhető, azt én is megköszönöm, mert nem csak samsung van a családban.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz BlacKSouL #539 üzenetére
Tehát a Samsungok túlárazottak? Persze, van köztük sok-sok túlárazott, de én nem azért vettem Samsungot, mert az Samsung, hanem azért, mert az S3 Neo-t találtam a legjobb ár-érték arányú telefonnak (ne gyertek a külföldi rendeléssel), és valamivel kevesebb, mint 60ezer volt, így ami ennél 60ezerrel olcsóbb, az már ingyen van. Mellesleg a 20ezer forintos Samsungra is elérhető ez a TTS, szal inkább hagyjuk az árakat.
A Samsung csinált egy ilyet a samsungos felhasználóknak, a többi gyártó is megtehetné. De az, hogy nem teszik, az nem a mi hibánk, és nem is a Samsungé. (És főleg nem a IGO-é (NNG-é).)Vannak viszont független fejlesztők, mint pl. SVOX Mobile Voices, akik fejlesztenek TTS-eket, és ebből élnek, ebből van bevételük, de te elvárod, hogy ez is ingyenes legyen, magyarul ingyen dolgozzanak azért, hogy neked jó legyen.
-
dzsi23
addikt
válasz #79335424 #491 üzenetére
Nincs tabom, és nem hekkelek semmit, letöltöttem play-ről, ahogy illik.
(#490) air:
Ez nem innentől warez, már pár oldallal korábban figyelmeztettem itt a népet, hogy warezolnak, de nem hatotta meg őket. Én csak elmagyarázom, amit nem értenek, nem bátorítok senkit illegális letöltésre.(#495) pinnacle:
Kiír valamit, amikor rányomsz a letöltésre? Galaxy Apps van a telódón?[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Nem hiszem, de neki úgyis mindegy, mert nem play-ről tölti.
(#477) Crafter32:
"Honnan fogja tudni az IGO 10 nap múlva, hogy én ezt használhatom?"
Inkább honnan fogja tudni az NNG, hogy te azt használod? Kb. sehonnan... különben nem terjengene minden fizetős alkalmazás apk-ja az éterben. -
dzsi23
addikt
válasz gyuri2008 #460 üzenetére
SVOX és Mariska (ingyenes trial verzió). Ezeket telepítsd, aztán Beállítások -> Nyelv és bevitel -> Szövegfelolvasó opciói -> itt kiválasztod az SVOX C...-t, rányomsz mellette a kis fogaskerékre (ez behozza a beállításait) -> Nyelv -> magyar.
De ha már S3 Neo (ami ugye nekem is van), nem kell sem SVOX, sem Mariska, hanem a "Szövegfelolvasó opciói"-ban kiválasztod a Samsung szövegfelolvasót, aztán mellette a fogaskerék -> Hangadatok telepítése -> megkeresed a magyart, és mellette rányomsz a letöltésre (lefelé mutató nyíl aláhúzással), behozza a magyar hangot (Samsung TTS Hungarian Female High Quality) -> Telepítés. És ez még jobb is, mint Mariska, és nem trial (Mariskából is van full verzió, de az fizetős, és ez akkor is jobb).
Ezek után kell újra futtatni a varázslót igo-ban.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Akkor bizonyára az én telefonomon van a hiba. Viszont én több fájlkezelővel is próbáltam, és vagy nem érik el, vagy üresnek mutatják a /data-t, így sem apk-t, sem más fájlt nem találtam benne (rejtett fájlokat sem). Van egy /system/app mappa, abban vannak apk-k, de csak azok, amik gyárilag rajta voltak. Nektek automatikusan oda kerülnek az apk-k minden letöltés után? És ezt nem egy általatok telepített program rakja oda (pl. valamilyen fájlkezelő, vagy az appmonsterhez hasonló)?
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Ja, ha rootolva van, mert anélkül nem érhető el a /data. Viszont, ha rootolva van, akkor már csináltál valamit (rootoltad), de én inkább arra gondoltam a "csinálni kell" alatt, hogy pl. AppMonsterrel le kell menteni az apk-t, ami root nélkül is megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Viktor0610 #298 üzenetére
Bár elvileg nem is kell Magyarországon lenni, csak az account legyen magyar.
"A SzülinApp bárhol letölthető a 10 nap alatt magyar iTunes illetve Google Play accounttal. Mivel beállítható más nyelv is (angol, francia, héber stb. stb.) külföldiek is tudják használni."
Az már más kérdés, hogy még nincs is 20-a, de mindenki (köztük én is) ilyen türelmetlen! -
dzsi23
addikt
Nem az a warez, hogy megveszed a fizetős alkalmazást, vagy letöltöd az ingyenest, és lemented az apk-t. Ezt bárki megteheti bármelyik alkalmazással (pl. biztonsági mentés). A warez ott kezdődik, hogy közzéteszed, és mások már nem a play-ről töltik le.
Tehát SAJÁT FELHASZNÁLÁSRA lementheted magadnak, és készíthetsz róla másolatot.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.hun10th
Valakinek működik benne az iránytű? Persze, vezetés közben nem nagyon kell, de gyalogos navigálásnál jól jöhet. Viszont nálam nem használja az iránytűt, pedig van a telefonban.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Az iránytűt mennyire használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest