- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha lesz, beszerzek egyet. Így nem lesz hiányos a sorozatom
A Yotaphone 2-es OS6.1-el süvít, az e-ink válaszideje pedig 20FPS. Ez azért egy EDP-től nem rossz.
Bár nem lennék hálátlan, ha RGB EDP lenne, csak a formája ne legyen megint szappan -
kymco
veterán
Már azt hittem, hogy nem lesz 3-as... Kellemes meglepetés lesz, ha kijön...
-
Vole
aktív tag
En ha jol emlekszem tobb mint egy evig hasznaltam ilyet. Anno nagyon sokat telefonaltam es masra nem kellett, ezert valasztottam. Soha nem volt vele bajom, az akksi napokat birt a sok telefonalassal egyutt is. A kijelzoje nem zavart, de ha jol emlekszem, akkor talan sms -nel nem jelezte ki az utolso szamot ezert nem tudtam onnan visszahivni az illetot, vagy valami ilyesmi. Ezen kivul soha panasz nem volt ra. Konnyu, strapabiro, vekony, egyszeru. Ja, es baromi olcso volt. Aztan amikor mar nem kellett aggodnom a sok hivas miatt, valtottam iPhone -ra es azota is az van. Szerintem tavaly egesz evben nem telefonaltam annyit, mint anno egy nap alatt
-
Ganzer
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Emlékek fűződnek ehhez a telóhoz, muszáj beszereznem egyet.
-
HXY
addikt
Az E-ink kijelzőt a fő kijelzővel kellene kombinálni.
Kb. 8 éve volt egy cég, aki gyártott ilyen kijelezőket: Pixel Qi
-
A Yota kapcsán felmerült a Sailfish OS is tavaly összel...
Szerintem klassz lenne! -
Polllen
félisten
Várós, én kettest nem vettem a kamera képességei miatt, de ha az nem lenne fontos, simán. Főleg amennyiért mostanában kiszórták mindenhol.
-
zsolt501
nagyúr
Ha színes e-ink kijelzővel jönne egy táblagép és még a kép frissítési sebessége is elfogadható lenne akkor más is az egyik vásárlójuk lennék, pláne ha olyan 9,7"-os lenne.
-
aytukabozs
addikt
Navégre!!
plz, plz, plz legyen tepsíííí!!!
(szerk. úgy értem 5.5< 70% feletti hasznos felülettel)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Egy ideig szemezgettem a YotaPhone 2-vel. Kíváncsi vagyok, mit találnak ki a 3-ra.
-
hemaka
nagyúr
Jó megoldás, tablettel kellene egy ilyen. A hátulja kvázi egy whitepaper lenne, olvasni tökéletes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Esetleg egy kizárólag e-ink kijelzővel rendelkező telefon?
Jó nyilván ez kizárt, szóval én kíváncsi vagyok mit hoznak össze az oroszok.
(#2) Matada2.3
Színes e-ink kijelző, ultra alacsony válaszidővel.
Álmodozni lehet azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest