- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
En ha jol emlekszem tobb mint egy evig hasznaltam ilyet. Anno nagyon sokat telefonaltam es masra nem kellett, ezert valasztottam. Soha nem volt vele bajom, az akksi napokat birt a sok telefonalassal egyutt is. A kijelzoje nem zavart, de ha jol emlekszem, akkor talan sms -nel nem jelezte ki az utolso szamot ezert nem tudtam onnan visszahivni az illetot, vagy valami ilyesmi. Ezen kivul soha panasz nem volt ra. Konnyu, strapabiro, vekony, egyszeru. Ja, es baromi olcso volt. Aztan amikor mar nem kellett aggodnom a sok hivas miatt, valtottam iPhone -ra es azota is az van. Szerintem tavaly egesz evben nem telefonaltam annyit, mint anno egy nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Nyaralás topik
- Szemüveges topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest