- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
De érted, ez oda-vissza igaz. Azért mert szerinted nem szar, még nem jelenti azt, hogy tényleg nem az. Szerinted nem az. Szerintem meg igen. És ki mondja meg, hogy ténylegesen milyen film?
Ráadásul nem is a lényeget sikerült megragadni, ami az volt, hogy megérné-e Warcraft 4-et csinálni vagy sem, hanem azt, hogy neked tetszett a film és hogy divatból fikázom többek között én is.
Már bánom, hogy felhoztam, rég megtanulhattam volna, hogy ezen a fórumon nem szabad véleményt nyilvánítani (ezt most nem miattad, általában vitába torkolnak ezek a beszélgetések).
-
PandaMonium
őstag
Olyan hihetetlen, hogy másnak nem ugyanaz tetszik mint neked? Sosem értettem, hogy ha valakinek más a véleménye valamiről mint neked miért kell egyből meggyőzni róla, hogy miért neked van igazad. Másra vágyunk egy filmben (és nem, nem a tökéletesen megrajzolt fű hiányzott), ennyi.
A WoW egy MMORPG, persze, hogy nem lesz olyan a történetmesélése mint egy filmnek vagy akár egy single player játéknak. Ez még nem kifogás arra, hogy a filmben miért van elcseszve ez az aspektus. Egyébként nem kell tökéletesnek lennie egy filmnek, csak ne legyen nézhetetlenül szar (hangsúlyozom, hogy megintcsak a saját értékrendem alapján).
-
Healbacsi
őstag
En mar kb 12 eve wowozok folyamatosan. Amit a filmrol irsz, abban van valami, megis onnantol kezdve, hogy kileptem a mozibol a mai napig az az erzesem, hogy nem erte meg a mozijegyet. Letoltottem nehany hete, gondoltam ujra nekifutok, de nem ment.
Valszeg nekem tul nagyok az elvarasaim, de vmi hianyzott a filmbol.. Nem vagyok eszteta, nem ertek hozza.. egyszeruen letoroltem a geprol is, biztos vagyok benne, hogy hosszu evekig nem lesz olyan erzesem, hogy de jo lenne belenezni a filmbe, mert milyen jo volt. -
PandaMonium
őstag
Inkább az a baj manapság ha valakinek van saját véleménye és nem birka.
Nem divatból fikázok. Kritikán aluli színészi játék, gyenge CGI. A történet jó volt, de úgy volt előadva mint egy langymeleg Disney mese. Callan halálán, meg a Medivh-es jeleneteken is maximum röhögni lehetett, sírni biztos nem. Rotten tomaton a 28%-os értékelés és a 32 pontos Metacritic sokat elárul. Persze a nagyközönségnek így is bejött, dehát egy olyan világban élünk ahol a Valóvilág 28-ra és a Pumped Gabo féle sztárokra van igény, szóval there's that.
Egyébként van vagy 1000 órám WoW-ban, pár száz WC3-ban és még a Hearthstone megjelenése előtt WoW TCG-vel játszottam évekig. Szóval nem arról van szó, hogy "azért nem tudom értékelni" mert nem ismerem a világot eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest