- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
PandaMonium #59 üzenetére
"Elég csak a Warcraft filmre gondolni - kritikán aluli szar filmet csináltak és mégis mennyi bevétel lett belőle."
Nem azt mondtad, hogy neked nem tetszett, hanem leírtad, hogy szar filmet csináltak. Erre reflektáltam, nem feltétlen a film lett szar. Az, hogy neked, vagy bárki másnak valami nem tetszik, mindenkinek a szíve joga.Healbacsi: félreérted, soha nem is fogom megnézni újra, ráadásul elsőre sem moziban láttam. Mégis, egy könnyed esti szórakozásnak beillett, az időt amit ráfordítottam, nem bántam meg. Sőt, nagyrészt tetszett, amellett persze, amit már korábban is leírtam. De azért a jó meg a szar között is van elég sok kategória. Egyszerűen a korábban előadott sztorira reagáltam, hogy a sok gyökérnek még a híg kutyaszart is le lehet tolni a torkán. Ugyan nem pont így lett leírva, de ebben a stílusban. És erre írtam, hogy azért szar nem volt akkor sem, ha nem volt egy űberkirály film.
-
szupermacs
veterán
válasz
PandaMonium #53 üzenetére
Nem értem, hogy miért szidta mindenki a filmet. Nekem tetszett. Pedig a játékok rajongója vagyok, évekig WC3-aztam és 8 évig WoW-oztam. Mégis bejött. Várom is a következő részt.
-
MASSlag
tag
válasz
PandaMonium #41 üzenetére
Arra nagyon, de nagyon kicsi az esély.
Elég megnézni a StarCraft 2-t. Az első SC-nek óriási kultusza van/volt mégis moderált siker lett csak a második. Nagyon sok időbe telt mire az első részről átcsábították a HC játékosokat. Az, hogy még ilyen jól talpon van annak köszönhető, hogy a Bliz tolja mögé a marketinget.
Ebből kiindulva gazdaságilag sokkal jobban megéri a még mindig tisztességes pénztermelő Wow-ban felhasználni ugyanazt a történetet (és emberi erőforrást), mint egy RTS-ben, Az Activision-Blizzard pedig egy profitorientált piaci vállat, nekik (és a részvényeseknek is) a profit az első.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk dokkolókat
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest