- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz SkyLine3000 #49 üzenetére
A piskóta finom.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
SkyLine3000
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47 üzenetére
Fel sem merült bennem, h akármelyik is tepsi lenne. Csak sokszor úgy van az ember, hogy ránéz valamire és asszociál. Hát én megláttam az S8-at és mindjárt egy piskóta ugrott be. Az meg elég messze van egy tepsitől...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Németeknél jelenleg csak 32GiB-es kapható, az S8-hoz 50 euró a különbség.
-
Arcképgyáros
válasz SkyLine3000 #46 üzenetére
Csak fura volt, mert úgy tűnt, mintha állandóan helyesbíteni szeretted volna sheratan kolléga megjegyzéseit, holott igazából mindketten egyetértetek abban, hogy nem tepsi
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
SkyLine3000
addikt
válasz Dr. 444Hertz #45 üzenetére
Én egy szóval sem írtam egyikre sem, h tepsi. Sőt. Nem is érdekel. G3-am van...
Én csak az S8-ra írtam, h formára, mint egy piskóta. Ennyi. -
Arcképgyáros
válasz SkyLine3000 #44 üzenetére
Lehet piskóta, de nem tepsi.
A vita eredetileg arról szólt, tepsibb-e az S8 a G6-nál vagy sem.
Nem az.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
-
kromatika
veterán
Nagyon tetszik,de itthon igen csak késve érkezik.
-
dementor
aktív tag
Engem meggyőzött. És továbbra is az egyik legszebb mobilnak tartom.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Konfigos
őstag
Méret viták elkerülése végett szerintem nincs komoly eltérés a 2 telefon között:
G6 Dimensions 148.9 x 71.9 x 7.9 mm
S8 Dimensions 148.9 x 68.1 x 8 mmHa valakinek az egyik tepsi,a másik is az.Akinek nem az vagy samsung vagy lg szemüveget visel.Én régóta vacillálok hogy g6 vagy s8.Páromnak s7 van nekem pedig g4. Lg felé húz a szívem,mert kinézetre jobban passzol hozzám és maga az s7 kicsit se tetszik,de ameddig nem tapogattam meg nem vagyok biztos benne,az ár is döntő tényező lesz,vagyis lenne..ha kapható lenne.Ez talán a legbosszantóbb az egészbe,hogy van is nincs is.Szerintem mindenki tisztába van vele hogy eladás szempontból kb ameddig egy g6ot eladnak majd addig megvesznek 10 s8-at,nincs is ezzel baj,mindenki azt vesz ami neki jobb,azzal már igen hogy miért nem kapható ennyivel a "start" után se a g6. Van erről valami hivatalos állásfoglalás,hogy mégis mi a fene zajlik a háttérbe?
-
Arcképgyáros
-
aelod
veterán
válasz ForRedGlory #26 üzenetére
Igen de az s8 méretei kijelzője a hajlítással nem tetszik.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #37 üzenetére
"(A G6) nem haszontalan edge és tepsi mint az s8."
Erre reagált, hogy az S8 messze nem tepsi a G6 mellett.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #32 üzenetére
Jó, de a G6-hoz képest nem hogy nem tepsi, de még kisebb is az S8.
-
Konfigos
őstag
Valaki árulja már el,hogy lehet az hogy ez a telefon még mindig nem kapható,holott azért lett előbb bejelentve a start rá hogy az s8 előtt jelenjen meg.Ezzel szembe az s8 előrendelhető már a sarki fűszeresnél is..Valaki tudja mi ennek az oka?Engem roppant bosszant.
-
Arcképgyáros
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #29 üzenetére
Akkor nem tudja letenni.
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
Tényleg, mekkora tepsi az S8
-
aelod
veterán
Ezeket az összeb..szott telefonokat én megvenném Jerrytől
Viccet félretéve a mostani csúcsgépek között nekem ez tetszik a legjobban. Nem haszontalan edge és tepsi mint az s8. Kamerában is elvileg jobb. Többi feature meg nem vonz.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
utomi
senior tag
Elbaszta de rendesen ezt a termékbevezetést az LG. Ugyan tudni lehetett , hogy milyen lesz a S8/S8+ és, hogy mikor lesz bemutatva de egy-két embert elszipkázhattak volna egy azonnali elérhetőséggel. Erre mi van? Jelen állás szerint hamarabb lesz mindenkinél S8 vagy S8+ mint LG G6. Ez bizony siralmas. Elvileg pont azért használták az S821-et mert hát siettek. (Na meg a Qualcomm visszatartja az S835-öt mindenkitől kiv. Samsung de ez más tészta.) Hát így megint csak nem lesznek brutál eladások mert hiába a király kis kamera ha addigra mire megjön piacot tarol a Samsung.
-
Ádám16
addikt
Probaltak elonybe kerulni azzal, hogy hamarabb bemutattak, es piacra dobjak, mint a Samsung az S8-at, ezert S821 került bele S830 helyett. Erre tenyleg hamarabb kaphato lesz kb az S8... hihetetlen balfszság.
Viszont ez annak ertekebol nem von le, hogy az elso tesztek alapjan tenyleg kivalo készülék lett.
[ Szerkesztve ]
-
slimshady
senior tag
Pirospont jár a példás kivitelezésért.
üdv.: SlimShady
-
Goxi
tag
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
A régi nexus 5 gumis műanyag hátlapja nagyon jó volt.
P8 nagyon csúszik.[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
Tanulhat tőlük pár gyártó a mesésen hajló házaik tervezésekor (és közben a készülékük 300.000körül van)
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
törölt tag
Én az OP3-ra is tettem fóliát, mert a fém is marhára csúszik. Nem annyira, hogy magától lecsússzon az asztalról, de kézből simán kiesik nélküle. Vannak átlátszó fóliák, és színesből is választhatsz olyat, ami illik a telefonhoz. Ott a dbrand.com és xtremeskins.co.uk is ilyen célokra, ha a sima átlátszó nem felel meg.
-
Shyciii
veterán
válasz #16820480 #14 üzenetére
Sőt. Ha tokot teszek rá, akkor sem csúszik, vagy ha kikötözöm valahova, akkor meg pláne nem csúszik. Az állítólagos átlátszó víztiszta fóliákat is lehet látni, és nem is kell csak bizonyos szögekből forgatnom, úgyhogy ezt megint csak elvetettem. A tapintásról nem is beszélve mikor kézbeveszi az ember. A full üveg tipikus esete a design mindenekfelett a'la marketing, közben meg a használhatóság rovására megy.
-
-
Shyciii
veterán
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
Honor 8-asról Huawei P9-esre váltottam. Fém hátlap, és kevésbé csúszós. Honor 8-ast ha leraktam a kanapéra, akkor szépen magától vándorolt... Azt se tudtam hogy leejt az űlőlap míg nem volt Honor 8-asom. Ráadásul míg az ebédlőasztalnál ültem, a Honor 8-as kicsúszott a zsebemből hangosan koppanva a kövön...Ezekközül soha egyetlen egy telefonnál sem fordult elő ilyen (Huawei P9 fém hátlapjával sem). Úgyhogy nekem soha többet full üveg. Az meg egy másik tészta, hogy az ujjlenyomatoktól, zsírosodástól meg iszonyat csúnya lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
-
Medocsabi
addikt
Tök szépek ezek az új flegship telefonok,de minek,ha tok kell hozzá?
-
julius75
aktív tag
Szingapúrban pénteken az egyik legnagyobbnak számító elektronikai bolt mobilos osztályán még bemutató darabjuk sem volt, április 20.-a utánra várják..... Pedig ha itt sincs, akkor nem igazán tudom hol lehet.... Furcsa az LG mostanság.
-
Shyciii
veterán
Most kapcsolok, hogy az elő és hátlap is üveg, mint a Honor 8-asnál? Mert akkor ez is úgy csúszik, mintha teflon bevonatú lenne, ergo ez is kiesik nálam a köv. telók közül.
-
törölt tag
Egyébként most ránéztem, hogy így írtad, elvileg kapható, van készleten, kb 256 ezer forintért.
-
őstag
válasz tommygunn84 #4 üzenetére
elhiszem, de pl nekem a kezdőlapom a http://www.vodafone.co.uk/
és se híre se hamva, még csak a pre-ordernek sem.. ellenben az S8 al.
ami nem baj, nem zavar, csak az hogy a bemutató hamarabb van egy telefonnak nem hiszem hogy segít annak az eladásában..aztán lehet kínában már hetek óta kapni és semmi értelme az okfejtésemnek
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
őstag
"LG idén igen sietve piacra dobta lehújabb csúcsmodelljét"
melyik régiókban?Magyarországon vicces, hogy se híre se hamva.. míg a múlthéten bejelentett S8 már beárazva mindenhonnan előrendelhető..
és akkor arról, hogy a Veletech-re nem jönnek, ne is beszéljünk..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
Hmm... úgy tűnik tanultak a G5 fiaskójából. Helyes!
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest