Jól bírja az LG G6

Hirdetés

Az LG idén igen sietve piacra dobta lehújabb csúcsmodelljét, a modularitása miatt kevésbé népszerű LG G5 utódját. A modularitást dobták, lett helyette 18:9 képarányú, 5,7 hüvelykes panel aránylag kis méretű házban, plusz IP68-as minősítés. A készülék kifejezetten prémium összhatást keltett élőben. Egyrészt az MWC-n sikerült megtapogatni, másrészt a prototípust is ki tudtuk próbálni a mindennapokban. Jerry, aki mindent összekaristol, polgári nevén Zack, miután egyet már szétszedett, szintén letesztelte az eszközt, bár, kicsit más aspektusból, mint ahogy mi szoktuk.

A teljes készülékházat üveg borítja, leszámítva a keretet, ami minden elemében fémből készült, ennek megfelelő reakciót mutat, ha szőnyegvágóval esünk neki. Az Gorilla Glass hátlap és előlap viszont a megszokott keménységnél kezd el karcolódni, így Zack mindenképpen tokot, esetleg védőréteget javasol mind az elő-, mind a hátlapra. A G6 kissé gyengébben teljesít a kijelzőt érő extrém hőhatást tekintve, noha baja éppen nem lesz, ahogy az ujjlenyomat-olvasó felülete is sérülékenynek mutatkozott, ennek ellenére a funkcionalitása nem csorbult. Cserébe a hajlítási teszt nem fogott az eszközön, a készülék strukturális integritása példás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Kipróbáltuk az LG G6 prototípusát

    A hangsúlyozottan nem végleges készüléket egy hete használjuk, méregettük, fotóztunk vele, és ezek alapján megpróbáljuk kitalálni, a végleges mennyire lesz népszerű.

  • Szétkapták az LG G6-ot

    Zack ugyan a megszokott hajlító és hőálló tesztnek még nem vetette alá, benézett a kiadás előtti LG G6 mutatós házába.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

Hirdetés