- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
A RAID nem csodaszer, de szerintem egy otthoni archiváláshoz bőven elegendő. Ennek ellentmond, hogy én sem RAID-ben használom itthon a vinyókat. "Kézzel" szinkronizálom az adatokat egy erre kitalált programmal (MS SyncToy). Ergo csak az van meg 2-3 példányban (és 2 gépen), ami nekem fontos. Túláram és túlfeszültség védelem mögött mindkettő. APC szünetmentes. Minőségi tápok, hogy jó eséllyel ne szálljon el más, csak a táp, ha már úgy gondolta, hogy itt a vég. Tűzfal, víruskergető... Ha ezek után elvesztem a családi fotókat, videókat, akkor nagyon fogom sjanálni, de szerintem mindent megtettem az adatok védelme érdekében. Régebben írtam DVD-re sok ilyen dolgot, csak amikor a minőségi, tartós terméknek mondott, nem is túl olcsó DVD 2 év után hibás és/vagy olvashatatlan, akkor abbahagytam. Váltottam vinyóra.
-
jerry311
nagyúr
Füge007
Értem. Tehát az összes védelmi áramkört gyártó cég benne van egy nagy összeesküvésben, ami arra irányul, hogy átverjenek mindenkit és minél több ilyen hamis szart adjanak el a tudatlan pórnépnek. Teljesen nyilvánvaló, nem is értem, eddig miért nem jutott eszembe.Tyberius
Te kihagytad a #39-et
Kicsi cégnél dolgozom, még csak kb. 800 szervert üzemeltetünk, kb. 150 TB tárhellyel, több mint 5 éve. Jellemzően RAID1 és RAID5. Nincs ezzel semmi gond, semmivel sem több a fájlrendszer hiba, mint az egy lemezes nem RAID partíciókon. Hangsúlyozom, igazi, eredeti hardverrel jól megtámogatott RAID-ről beszélek, nem ilyen alaplapi chipkészletes fosról.Depression
Szerintem, ha összeszedjük, hogy kinél égett már ki a szomszéd lakása, rájövünk, hogy nagyságrendekkel kevesebb embernek, mint ahányan véletlen töröltek már fontos dolgokat. Nem hiszem, hogy ez olyan körülmény, amit figyelembe kell venni egyszerű otthoni archiválás tervezésénél.Voyage
Egy link a Kürt Zrt.-hez önmagában nulla értékű. Talán kicsit bővítsd mondanivalód. -
jerry311
nagyúr
válasz
Depression #40 üzenetére
Nyilván nálad sok az atomvillanás, földrengés, meg általában a természeti katasztrófák és olyan vírusokat szedsz össze, amik vagy mindent törölnek vagy lemeztelenítenek mindenkit a JPG fájlokban. Végül is, ezek teljesen mindennapos dolgok. Valós veszélyek ellen szokás védelmet kiépíteni, illetve fel lehet készülni mindenre, csak az drága lesz. Gondolj bele, ha pont azt a két város éri atomcsapás, ahol az adataid tároltad. Szóval, akkor már inkább 3 helyen kellene tárolni vagy rögtön minden házba beadni egy példányt, ugye?
Füge007
Gondolom szünetmentes táp és túlfeszültség/túláram védelem mögött volt a gép a villámcsapáskor, meg persze ugyanígy az ethernet csatlakozón is megvolt a védelem.A megfelelő védelemmel ellátott gép alatt szoftveres és hardveres védelmet kell érteni, nem azt, hogy le van lakatolva a gépház és mellette ül egy képzett roti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest