Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
Darth Sith #44 üzenetére
Igazad is van, teljesen egyetértek vele és engem is felháborít az a mértékű pénzkidobás, ami jellemzi a jelenlegi kormányt, de igyekszem elkerülni az aktuálpolitikát amennyire csak lehet.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Darth Sith #40 üzenetére
1. Át lehet strukturálni a költségvetést, hogy több pénz jusson oktatásra, ez nem kérdés, de ha elolvasod, honnan indult az egész gondolatmenet, akkor rájössz, hogy én nem magyarországi helyzetről beszéltem, hanem egy jobb, de nem utópisztikusan jobb világról
2. MNB az nem az állam, hanem elvileg egy független szervezet, független gazdálkodássalAmit most az MNB csinál, az kb azzal egyenlő, mintha eladnád a lakásod és örülnél, hogy mennyi pénzed van. Ráadásul most el is verik, szóval az egész dolog nem fenntartható, valószínűleg a tartalékokat verték el, aminek meglesz a böjtje.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest